tjenamors

  
måste börja med att säga - gud vad svårt de är med rubriker... vafaaaan, de är inte min grej direkt.

nåja, kom hem vid tre idag, har inte gjort så mycket sen dess. har försökt att göra lite svenska som ska in imorgon men de går inge vidare.. mamma måste hjälpa mig, och de går inte fören hon har kommit hem..(smart jag va där va?)höhö
om cirkus en timme drar jag till träningen som vi ska ha i skogen. löpning i skogen är inte heller min grej, hatar verkligen att löpa i skogen!! så jävla tråkigt. menmen, de är väl bara att löpa antar jag. nu vart de mycket löpa i detta inlägg. oops, där kom de igen! over and out

näää, nu får sommarlovet komma!

    

åååhh, va detta är bra!!



are you leaving me now

hejsan! har suttit sen klockan ett idag med matten. skönt att vi fick sluta två timmar tidigare eftersom jag verkligen behöver öva på matten. några saker jag inte förstår, men mamma får hjälpa mig med det när jag kommer hem. blir ingen träning för min del idag, måste plugga tills jag kan detta! tror nog att marie börjar tveka på mig.. känns som de iallafall :( men nu ska jag snart dyka ner i matteboken igen tills mamma kommer hem med hamburgare, gott som fan!!

denna skönhet bor snart hos mig

 

scars

börjar kännas lite onödigt att säga "förlåt för dålig uppdatering" eftersom att jag inte blir bättre.. men träningen och skolan tar verkligen upp min tid. på onsdag har jag matteprov som jag verkligen inte vill göra, jag hoppar verkligen av glädje om jag får g på detta prov, för jag fattar liksom ingenting.. så min dag imorgon kommer att bestå av matteplugg, inte kul för fem öre. bajs, men "bara" tre veckor kvar till påsklovet!wohoooo

-

         

lördag vs söndag

         
hejhopp gummisnopp!hihi
förlåt för dålig uppdatering från min sida. i'm sorry, men har faktiskt en ursäkt. vi va i västerås city hela dagen igår. någon konfimationsgrej.. gudtjänst, teater, mat & disco va de min dag handlade om. discot sög typ, dålig musik men dansade på som fan. är nästan aldrig på disco så what ever. kom hem runt halv två eller nå eftersom man ska ställa om klockan idag, och vaknade runt ett idag. skönt att få sova ut när man får sova.
idag blir det träning, och mina vader tar död på mig idag efter discot.. hur ska detta gå på träningen? de återstår att se.

ni såg, ni la till, ni lyssnade på underbar musik


HÄÄÄÄÄÄÄR
hihi, här är min spellista. ta den om ni vill, och ni kommer inte ångra er!! fylld med gammal och ny musik. varför den är ny är bara för att jag råkade ta bort min gamla, så osmart som jag är..

fredag; 25 mars - helg

HEEEEELG!! och snacka om att de har varit efterlängtat, denna veckan har gått såhääääär sakta, och det gillas verkligen inte.. iallafall, om cirkus en timme drar jag till ida och hitta på något med henne, länge sen sist..ni får vi skärpa oss verkligen! men innan de blir det att sätta på musik på högsta volym och städa rummet, men vi hörs sen för just nu har jag ingenting att skriva. kiss'N

hoho, good summer music

The Beat Shakers – Ma Chérie - Feat. The Beat Shakers, Remady Radio Edit

-

sometimes the heart can see what's invisible to the eyes

wish you were here

             
hejsan hoppsan! vad händer hos er? hos mig händer det inte speciellt mycket kan jag inte påstå. bakad nyss chokladmuffins föresten, snacka om att min bror vart glad när han kom hem.. hehe
idag är det träning igen, fast ingen simning för mig. och snacka om att jag har träningsvärk sen igår.. helt sjukt! har så jävla ont i arsle och armarna så vet inte vad jag ska göra, de konstiga är hur jag kan ha ont i arsle, gjorde ju ingen såna övningar? hmm..

träning, träning, å återigen träning

hejsan hoppsan lillebror! hur är de? jag sitter här och lyssnar på musik och inte gör något speciellt, ska kanske fixa en snygg header, någon som är intresserad? höhö, kul om det inte är någon som vill ;-)
men halv åtta är det träning, cirkelträning på gymmet, skönt att ha träning eftersom att träning igår inte vart den seriösaste jag har gått på.. men om headern, lämna en kommentar eller på något annat sätt om du är intresserad, puss

-

du är som en stjärna på himlen, något man ser men aldrig når

just can't get enough

ojoj, dålig update här.. men ja som ni nog redan vet så tar skolan upp min tid, men ett mvg + ett vg har jag iallafall fått under dessa två dagar, katsching!
idag är jag hel läxfri och resten av veckan också för den delen, skönt va ordet. träning idag också, sen blir det grey's anatomy och off the map, grymma program både två. där har ni min dag era söta! ojoj, grym låt det va här då!

kvällshumor på hög nivå

       

haha, jag döööör

att de ska vara så svårt...

                   
... att börja med den där jäkla kemin! de är så grymt tråkigt. metan, etan, propan, butan bla bla bla... åhhh!! kemi kan bara dra någonstans där jag aldrig mer få se den.
har suttit här hela eftermiddagen och försökt att börja men det har fortfarande inte hänt någonting. utvecklingssamtal har jag också hunnit med, duktigt chey här!

2 cool 4 school

hejsan! gick hem från skolan nyss, har en sån jävla mensvärk så det är ju helt underbart? eller...
gick på svenskan där jag inte gjorde ett skit, inställd idrott och sen ska dom bara bygga den där jäkla spelgrejen till teknikåttan, så jag missade ju inget viktigt som tur är.
nu ska jag lägga mig och kolla på film, eller göra lite svenska.. svårt val! eller kanske inte

- fan

chipmunk feat chris brown - champion

fotboll, one tree hill å hellcats

 
hejsan, ville bara börja med att säga tack för era fina kommentar om min design. fyra som fick tummen ur röven och kommentera iallafall, bättre än ingenting alls.

spelat match idag iallafall, mot forsby, de vart 0-0 men skitbra spelat för att vara första utematchen och dom har liksom spelat utematcher förut detta år, så aa, de va kanon!! även fast jag inte direkt gjort min bästamatch.
på eftermiddagen vart de att vara med malin å fanny, vi kollade på one tree hill och jag döör lite, nu händer det grejer måste jag säga. nu sitter jag och kollar på hellcats, de är faktiskt rätt så bra!

right above it

en kommentar.. detta ser inte bra ut hörrni ;-)

skulle kolla film - due date - med familjen ikväll, och såklart ska tv:n cp upp sig så att den filmen inte går att kolla på.. så rasmus och jag får åka ner lite såhär spontant till ica och hyra en film - the social network.. och det sög! eller okej, jag erkänner, jag har inte ens kollat klart, jag fattade typ nada så jag gav upp.

imorgon blir det att spela första utematchen för denna "säsong" även fast de bara är träningsmatch men ändå.. de är ju mot forsby! måste bara klå dom, haha. ni hejar väll på kolsva hoppas jag? ;-)

how you love me now

 
nuså, nu tror jag att jag börjar bli klar för denna gång. är rätt så nöjd med hedern faktiskt! vore roligt att höra vad ni tyckte också, så släng in en kommentar om vad ni tyckte om headern + om bloggen vart finare än vad den va förut? för att blogga när man får kommentarer är sååå myycket roligt än att inte få någon alls. å vem vet, kanske slutar igen om det blir för lite kommentarer? :-)

nu jävlar ska de bli ändring i bloggen

nej, nu tänkte jag ta tummen ur röven och göra någonting med denna blogg, ska fixa headern och hela bloggen idag har jag bestämt, eftersom jag inte har någon annat att göra + att jag saknar att blogga.. förhoppningsvis kommer jag börja blogga som vanligt igen redan imorgon men vi får väl se hur det går idag. och blir inte oroade om bloggen ser helt konstig ut men de blir så när man ska göra om ALLT på bloggen!!

dags att skriva kanske?

jadu, ett tag sen här!! men har fullt upp i skolan, fullt upp med att träna och när jag inte gör de så sover jag..fick en söt kommentar av michelle att ni saknar mig, är de sant? isf måste jag göra er lite besvikna.. kommer inte börja blogg på "riktigt" än.. är fortfarande inte klar med min design och vet inte riktigt hur den ska vara! och jag är så grymt trött på den designen jag har nu så jag spyr på den! men kanske slänger in ett inlägg då och då. och dom flesta hänger ju faktiskt kvar så söta ni är! och när jag väl är igång igen så ska jag gottgöra dessa tråkiga dagar, jag lovar!!

brb

blir att fixa ny design idag. eller ska iallafall börja med den. kommer tebax när allt är uppe!!

wish you were here

känner att jag är urusel på att uppdatera men har ingen inspiration eller någonting så vet inte vad jag ska skriva. och sen blir det ju inte bättre att läsarna blir färre och färre för varje dag som går.. vart tar ni vägen?

itchy daze - monster

        
      

onsdag; 9 mars

      
hejsan på er allesammans! hur mår ni? jag mår bara fintfint. var lika död imorse som jag va igår morse.
har hållis nu, till fem över ett.. så passade på ett gå hem och äta och fixa lite med svenskan. ska skriva klart min önskedröm har jag bestämt!
denna underbara musiklista får underhålla mig till de är dags att dralla tillbaka till skolan. hoppas att ni får en fin onsdag!

fettisdagen fortfarande

                                  
hej och godkväll! fullspäckad dag idag. nära döden imorse.. jag orkade verkligen inte gå upp! jag vill ju sova förfan!! varför ska lärarna plåga barnen såhär för?
när jag kom hem började jag lite smått med svenskan och sen fick jag en underbar semla av min mamma eftersom det är fettisdagen idag, det satt så himla bra!! sen blev det att umgås med louise negern larsson! vi snackade lite och det känns verkligen bra att ha en vän som man litar på så mycket som jag litar på dig tjejen!
vi skulle egentligen inte ha någon träning men de vart tydligen de ändå (?) så kom hem för ungefär en halvtimme sen och ska snart krypa ner i min säng. imorgon är det samma gamla skit - skolan!

tusen gånger starkare

                                         
kollade på tusen gånger starkare igår, svensk film.. behöver jag säga mera?hihi, nerrå. det var väl helt okej, lite konstigt ibland.. inte värd att se faktiskt, eller jo okej. ni kan se den, men jag kommer iallafall inte se den igen. har inte dirket så mycket att skriva om denna film, men jag har hört att ni tycker de är kul att jag lägger upp filmer, så den stora frågan är: ska jag fortsätta lägga upp filmer jag har sätt?

hear me now

       
hejsan! idag var de back to the real.. va nå otroligt jobbigt att gå upp imorse, ville bara slänga mobilen i väggen och somna om och sova tills sommaren var här. gud vad jag saknar sommaren, kom hit förfan!!!!
hihi okej, lite damp här och där men de skadar väl aldrig? ;-)
har också hunnit med att träna idag. jobbigt att komma dit men shit vad skönt det är efter! helt underbar känsla.
ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla på tv.

real love

Tracy Chapman – For My Lover

detta är musik!! åh vad jag älskar denna låt! ny favoritlåt hej!

you will never see

       
hemma från konfirmationen. inte de roligtaste jag har varit med om men det dög! kompisarna gör de ju roligt så det är ju helt okej!! blev fika, sång, och lotter + priser.
om cirkus en timme så börjar solsidan så då sitter jag bänkad framför tv:n med godispåsen i högsta hugg!
imorgon börjar skolan också.. JAG.VILL.VERKLIGEN.INTE!! nu är söndagsångesten extremt hög. bajs ocksåå!

long gone and moved on

jag låter svenska vara tills imorgon istället, måste fråga läraren lite saker oså. tror att jag sätter på en film innan maten, och sen vandra till konfirmationen & krykan. glad att det snart är färdigt!!

söndag; 6 mars

       
hejsan allihopa! hur mår ni? själv mår jag ganska bra. klev nyss ur duschen och ska snart börja klä på mig och sen börja med svenskan igen. inte direkt roligt men det är ju typ de söndagar går ut på? nu är föresten söndagsångesten tebax.. imorgon är det back to the school och det gillas verkligen inte. detta lovet har gåt alldeles för fort!!
efter jag har gjort något i svenskan så drar jag till kyrkan och ska ha något med alla föräldrar.. livet är bra ibland alltså!! hehe

she do it again!!

Willow – 21st Century Girl

live it up

     

due date - grym film! liknar the hangover nå grymt. riktigt rolig på vissa stället, helt klart värd att se på!!

forever strong - tror nog att jag har hittat en ny favoritfilm! denna film är grym, bra på alla satt och det bästa är att den är baserad på en riktigt händelse! sen gör ju inte sean faris filmen nå sämre. denna film är ett måste!!

letters to juliet - nja denna film vet jag inte om jag tyckte va sådär jättebra.. helt okej film men inte någon jag ser igen. lite långtråkig men lite fin ibland också. visst ni kan kolla på den, men definitivt inte ett måste!!

if friends was flowers, i would pick you

       
hejsan och förlåt för dåliga uppdateringen! men har varit med malin sen igårkväll tills typ sex idag!
vi kollade på två filmer igår, vill ni att jag lägger upp dom? för de är riktigt bra filmer? kommentera då så gör jag de!
vi somnade runt två-tre och vaknade runt halv tolv. sen började vi fixa oss lite och sen drog vi ner till bussen och väntade hur länge som helst och sen insåg jag att det inte gick någon buss den timmen, så vi fick vänta en timme tills nästa buss kom.. och sen när vi väl va i västerås så åt vi och shoppade lite. jag fick tyvärr bara med mig en bh hem, synd för mig men plånboken är nog glad!hihi, sen när vi skulle hem så höll vi på att missa tåget och sen när vi kommer till köping inser vi att det inte går någon buss denna timme heller... så snäll som min bror är så kommer han och hämtar oss, schysst!!
lite långt inlägg och så men hoppas att ni orkade läsa, eller aa, skitsamma!
nu sitter jag och lyssnar på musik & snackar lite med lite fölk. tror att jag snart ska sätta på en film att kolla på. men vi får väl allt se hur de blir med den saken!!

fredag; fjärde mars

                   
hejsan alla söta! mamma väckte mig runt tio och jag var totalt d.ö.d!! jag måste vända tillbaka dygnet känner jag.. detta kommer aldrig gå om jag ska upp halv åtta på måndag. bajs ocksåå!
aja, kom precis hem från att ha handlat mat & godis till ikväll, eftersom bästavän kommer hit och sover över! riktigt länge sen, och vi har lite snack att ta igen känner jag. imorgon kanske vi drar till västerås igen för hon skulle handla någonting, och man kan ju alltid hoppas att jag hittar någonting också!hihi

nej nu ser att att min "älskade" svenskamapp väntar på mig, så måste börja nu om jag ska bli klar någongång!

till dig fanny

hejsan! fanny ville att jag skulle skriva någonting så hon kunde ha någonting att läsa. men vad ska jag skriva då? träning gick typ skit.. annars har jag väl bara chillat framför datorn och duschat sen jag kom hem! imorgon drar och och handlar mat med mamma & sen dags att ta fram mina skills i svenskan.. hehe, skämt och sido dedär med skills!! men vi hörs imorgon, puss & godnatt

the script - nothing

       

torsdag; tredje mars

                             
godmorgon! vaken med tuppen idag, för att jag skulle fixa lite grejer till pappa, så snäll jag är!hihi
har hunnit ätit frukost och lite sånt, men ska snart krypa ner i sängen med en film och vänta på att fanny, malin & sandra hör av sig och säger vart vi ska vara idag. senare ikväll har jag träning, så de kommer bli dålig uppdateringen idag.. bajs! men jag ska försöka gåttgöra er ikväll istället hoppas de blir bra? vi hörs kanske någongång idag annars ikväll. ha en awesome torsdag!

filmer ni bara måste se om ni inte redan har sätt dom

      
       

john tucker must die - när skolans tre snyggaste tjejer upptäcker att john tucker har bedragit dem allihopa bestämmer de sig för att hämnas ordentligen. nu ska tucker tvingast ändra på sig - annars kommer de att förvandla honom från skolans cooling till skolans skämt! kommer den fantastika trion verkligen lyckas göra om denne evige player till en seriös pojkvän..

she's the man -
violas fotbollslag ska läggas ned och vad gör man då när man bara MÅSTE spela fotboll? viola sätter på sig en peruk och tejpar det som mest avslöjar hennes kvinnliga former och blir meddetsamma en kopia av sin tvillingbror sebastian! hon dribblar sig in i pojklaget, men det blir snabbt komplikationer när hon förälskar sig i sin nya lagkamrat duke..

step up ett - snyggen tyler gage är en rebell för fel sida av baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare. han är utanför men utstrålar självförtroende vilket för att den vackra balettdansösen nora clark får upp ögonen för hans talang för street dans. nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen, medan tyler söker en väg till ett bättre liv. de kommer från skilda världar men när deras öden samanlänkas slår det gnistror om dem.. både på och utanför dansgolvet!

step up två - step up två är uppföljaren på step up ett. denna film handlar om en tjej vid namn andie som har det svårt och lägger ner all sin tid på dans för det är de hon är bra på. andie struntar i skolan och är ute och dansar. hon är med i ett crew kallat 410 som inte direkt följer lagarna. men då hon bor hos sin fostermor efter hennes mammas död sätter hon ett ultimatum. antingen slutar hon slösa sin danstalang på att tävlingsdansa på olika klubbar och satsar på att söka till maryland school of the art eller så får hon flytta från staden. det är svårt att komma in på den skolan bara dom mest erfarna för en chans och nu måste andie verkligen visa vad hon går för.

a walk to remember - var gång våren kommer till north carolina, tänker landon carter tillbaka på sin gymnasietid och på jamie sullivan. landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra jamie. men när landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för pojksreck, möter han jamie på hennes egna villkor. deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.

dear john - kan man vara ihop även om man är var för sig? ett slumpartat möte leder till en oskyldig flirt och på bara två veckor är john tyree handlöst förälskad i savannah. men john är yrkessoldat och kallas snart till ännu en av världens många krishärdar. kan ett förhållande bestå när papper och penna ersätter fysisk kontakt? kommer kärleken att överleva?

raise your voice - terri har rösten och utseendet. men det är hon långt ifrån ensam om. frågan är om hon har det där lilla extra, det som gör hela skillnaden mellan medelmåtta och superstjärna. första steget mot stjärnorna blir en sommarkurs på musikskolan i LA. här formas morgondagens stjärnor, men för de som vill lyckas är konkurrensen stenhård.

the last song - tonårstjejen ronnie och hennes frånvarande far som försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av den enda sak de fortfarande har gemensamt - musiken.

nuså, kläderna jag köpte. allting är snyggare på och irl!!

         
         

home from the city

hejsan! hemma från västerås. hittade faktiskt lite, bland annat en ny vårjacka & ett par jeans! jag visar de jag köpte lite senare.
snart kommer pappa hem och då ska jag äntligen få äta min efterlängtade munk! MUMS!! haha

backseat

        
hejsan alla sötnosar! har inte bloggat på hela kvällen för har bara snackat med fanny och sen kollade vi på film. eller okej, jag kollade, fast de var hon som ville kolla, ehm.. aja!
imorgon drar jag till västerås med bror min, och shoppar lite. och det behövs verkligen! har typ inte shoppat på en hel månad (!!) jag kommer nog inte hinna skriva något innan jag åker, men när jag kommer hem så ska ni få kort på den jag köpte (om jag nu köper någonting, hihi) vi hörs imorgon! puss

born this way

         
hejsan! sitter fortfarande här själv, ingen fanny i sikte än.. jäklar vad du är seg!! och jag som ska laga pasta carbonara helt själv? visst, nu tänker ni ba: men shit, är hon dum i huvudet, det är typ de enklaste som går att göra.. men om man sätter in mitt huvud och matlagning brukar det oftast sluta i katastrof.. men får hoppas på det bästa att fanny kommer hit innan jag hinner börjar så hon kan hjälpa mig! & fanny om du ser detta, smsa mig då!

så enkelt men ändå snyggt

     

music is life


HÄR hitter ni min grymma spotifylista! blandad musik hela listan!

tisdag, första mars

        
hejsan! hur mår ni idag? själv mår jag toppen! är bara allmänt glad känns de som. och det är väl aldrig fyskamm? och det är ju första mars idag!! helt sjukt vad tiden går, kanske de är en anledning att jag är så glad för att de snart är vår.

idag kommer fanny hit. vet inte när men någongång hoppas jag, hihi. jag vet inte vad vi hittar på, kanske blir att fota inte? aja vi får väl se. & sen ska jag laga mat åt hela familjen idag också.. hur ska detta sluta?
nu ska jag göra en god frukost och lyssna på grym musik!

"love is just i word until someone comes along and gives it meaning."

      

jag vet att jag kan vara en tråkig jävlen ibland, jag har mina emostunder där allting är helt värdelöst, livet finns inte för mig då, känns som ingenting betyder. men sen blir jag påmind av er underbara, bästa, fina vänner som jag har runt omkring mig. jag vet att ni alltid finns där, ni vill alltid mitt bästa, och skulle göra vad som helst för mig! spelar ingen roll om det är små som stora saker. små saker som att hämta en penna, eller låna ut ett studd, till stora saker som att skippa nån släktings kalas eller att åka fem mil bara för att jag behöver er. det kallar jag riktiga vänner. jag vet faktiskt inte vad jag har förtjänat för att få er? jag kan vara en riktigt bitterkärring och skita i alla andra, men interst inne så bryr jag mig så jävla mycket! ni förtjänar verkligen fina ord varje dag, varje minut och varje sekund, hela tiden. ni är bäst och glöm aldrig det! bara så ni vet så kommer jag alltid finns här för er, en bra dag så som en dålig, natt så som dag, sorlig så som en snöig dag, alltid! ni kan vara ett par knäppisar ibland, cp hela bunden, men det är just därför jag älskar er. jag älskar er för den ni är! ni är unika allihopa, ni är dom bästa och förtjänar de bästa!

RSS 2.0