/

a positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

..

lata jävel..

ber om ursäkt 1000 gånger om för dålig uppdatering.. men har varken tid, lust eller idéer! men de kommer bli bättre inom en snar framtid.

annars då? ska egentligen träna nu klockan åtta men jag hoppar över den idag, kroppen säger ifrån! börjar bli förkyld, ont i hela kroppen, varken tid eller lust. får göra lite situps och armhävningar innan jag går in i duschen, så blir de lite träning iaf;-) ha de!!

30 januari 2012

sitter just nu i robins säng och väntar på att han ska duscha klart. blir här tills klockan nio ikväll, måste tyvärr hem då eftersom att jag har matteprov imorgon.. hej helvetet! uppdaterar er senare. puss

*

it takes a strong heart to cry, but a stronger heart to say why.

.

en trött, arg, ledsen maja kryper ner under täcket för att försöka sova. uppdaterar imorgon!

uppdatering kommer att bli bättre..

G'morgon! skrev nyss ett helt inlägg men de försvann bara.. irriterad tjej, ja! men tar de lite snabbt ändå; sticker snart till västerås för att spela två matcher. vet inte när jag kommer hem, de beror helt på hur de går osv.. kanske hinner hem lite imellan, för sen sticker jag och ida in till stan för att kolla köpingscupens finaler! men hör av mig så fort jag kan. puss!!

långt inlägg utan bild. sorry

förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering idag, men gick upp halv nio för att dra på samling till cupen i västerås. spelade första matchen 20 över 10 och sista 9 på kvällen, så de va runt 2-5 timmars väntan mellan VARJE match. suger ganska hårt.. nu är jag iaf hemma och ska krypa till kojs. upp halv åtta imorgon med, eftersom att våran första match börjar halv elva imorgon.. jag uppdaterar när jag kommer hem. puss

megan nicole and tiffany alvord - safe and sound

"I've been through alot of shit this year, but I'm gonna keep my head up like my nose is bleeding."

27 januari 2012

fredag efter skolan betyder - heeeeelg! ganska efterlängtat, ja!
drar in till stan för att träffa robin idag, de blir pretty little liars-tittande (tvingade honom) och semlor samt godis att äta till. kanon!! kommer hem runt 10 eftersom att jag ska har cup imorgon och ska upp kvart i åtta.. hinner nog fixa ett tidsinställt eller två. ha en kanon fredag:-)

'

at some point, you have to realize that some people can stay in your heart, but not in your life.

fast efter första avsnittet..

gosh, vad bra PLL är. helt sjukt! sätt ett avsnitt och är redan fast. men ska först och främst göra lite matte och sen städa rummet, sen belönar jag mig med några avsnitt + chips. japp, min bantningdiet gick åt helvete, men lika glad är jag för de! kommer fan rulla fram snart..to bad!

you got nothing to lose.

skolan rullar på som vanligt, och engelskan gick fakiskt rätt så bra. *skulle aldrig sagt dedär*
nu blir de att kolla pretty little liars och sen iväg och handla mat med mamma. killarna i huset sticker iväg till stockholm idag och kollar hockey, så de blir tjejkväll ikväll. uppdaterar er senare!

engelska böckerna väntar, hörs imorgon.

that's just me, babe.

klockan åtta är de dags att sticka till malmahallen för att spela lite fotboll. men innan de måste jag dyka ner i engelskaboken också.. inte pluggat ett skit idag, och har provet imorgon.. ye, skills!
btw, mitt liv är fucked up.. mitt spotify fungerar inte?! hejdå livet.

lite örongodis medans jag är hos louise.

i'm losing my soul

hålis nuråå, och vad passar bättre än lite strips och bea, mums. tjockis va de här, men vafan.. man lever bara en gång!! annars väger de mellan att kolla på gossip girl eller att plugga till engelskaprovet som är imorgon.. svårt val gott folk, noooot.
efter skolan sticker jag iaf hem till louise för käka semlor och snacka en massa skit, myspys! hörs:)

sant,sant & återigen sant.

jag kan dig ut och innantill

besökt ullvi idag för att checka in lite linjer, blir samhäll för min del. skönt att veta redan nu vad man vill gå oså!
annars blir de att plugga engelska och sen kommer robin. ska även hinna med att träna på gymmet också. fullt upp betyder... - dålig bloggning idag. men ska försöka fixa något tidsinställd åt er, bara för att hålla uppdateringen uppe ändå!

-

filmtips.

kollade ju som sagt på abduction igår. taylor launer är ju med, riktig snygging! och gissa om filmen var bra? OM den var.. filmen var en klippa! bra på alla sätt och vis. spännande, romantiskt, rolig osvosv.. fast slutet var väl inte de bästa, men de bryr jag mig inte om eftersom att resten av filmen va kanon! 4/5 får filmen av mig. blir icke en 5 eftersom att slutet va som de va.. men helt klart värd att se. UTAN TVEKAN!!

before i die, part 4

nu drar jag, hörs ikväll!

23 januari 2012

de gick väl helt okej i skolan osvosv...
vid fem drar jag och resten av familjen till farmor&farfar för att fira att farfar fyller hela 70 år idag. grattis världens bästa farfar! 
ska försöka hinna med att göra några inställda inlägg också innan jag drar. vi hörs när jag kommer hem. puss

UNDERBART va ordet.

train - to be loved

mys framför tv:n med mig själv!

since u been gone

några tusen kronor rikare, ett år äldre och en kebabpizza tjockare. maja ellvin har gått och blivit 16 år! nu är de bara två år kvar. tagga!!

hahaha, fuck AIK

22 JANUARI - SWEET SIXTEEN.

gammal bild osv..

filmmys.

sista kvällen som 15åring spenderar jag med fanny, malin och sandra! massa godsaker och film. toppen! kommer vara uppdragen hela dagen imorgon, men försöker uppdatera någon gång under dagen. puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2551070/images/2012/pic_185555414.jpg" class="image">

it's going to be better.

uppdatering har legat på noll de senaste dagarna, men de kommer bli bättre nu. i promies!
just nu befinner jag mig i mitt rum med malin. hon checkar VD och jag sitter bredvid och fattar ingenting.. blir myskväll med massa onyttigheter och film ikväll, perfekt lördag! puss

ass back home

drar in till stan och spenderar min fredag med robin! har bloggtorka oså också, så de blir ingen bloggning idag. men då vet ni iaf vart jag håller hus! ha en bra fredag, puss

btw, lyssna på låten.
Gym Class Heroes – Ass Back Home - feat. Neon Hitch

the best part of me, is you.

before i die, part 3

jag sitter här brevid, och pratar strunt.

ska kasta på mig lite kläder, sminka mig och fixa håret, sen drar jag till skolan med ett hurmör som kanske inte ligger på topp, men ska icke klaga! robin kommer direkt efter skolan så har inte så mycket tid att uppdatera idag.. tyvärr! men ska försöka hinna med ett tidsinställa iaf ett inlägg för dagen :) puss


make it last forever

nej, nu ni.. dags att dra på träning! endas en timme med (nästan) bara tvåmål, i hope. uppdaterar om jag överlever! puss

åååh, så nöjd. tack m&m!

where there are no walls.

drar snart till louise en snabbis för lite snack oså. uppdaterar er senare!

that's when you can build a bridge of lights

underbart! kan ju inte sluta älska p!nk. fortfarande lika braa!

borta bra - hemma bäst.

btw, glöm inte frågestunden HÄR!
hållis nu från 10 till 1, så ska vandra tillbaka till skolan nu när som helst. slutar vid tre och ska träffa louise efter skolan. hör av mig lite senare! puss, ha de bäst!!

good day.

hade det mysigt med trevligt sällskap, god mat och kanonbra presenter. träningen gick förövrigt bra. direkt när jag kom hem satte jag mig och kollade på handboll, och svergie vann. jäklar vilken bra dag/kväll. hoppas bara att de håller sig! G'natti,puss

TACK M&M OCH F&F!!

sötiiiis

busy today.

fullt upp hela dagen.. skolan gick väl helt okej, fast jäklar vad tiden gick sakta! annars ska jag städa, duka, hjälpa pappa med maten, eftersom att farmor&farfar och mormor&morfar kommer hit vid halv sex för att fira mig och brorsan! han fyllde ju första januari och jag fyller ju på söndag. så vi kör allt i ett lixom! se klockan åtta drar jag och tränar på citygym oså, så bloggen kommer att få lida idag, tyvärr.. men uppdaterar kanske efter träningen, annars hörs vi imorgon! puss


-'

haha, skrattretande... känner mig ganska mobbad, 3 frågor? aja, ni har väl till helgen på er ändå:)

grönsaker,dipp och minimandariner till en film. mysmåndag!

"some people ask better questions, and as a result, they get better answers."

eftersom att de kommit in lite nya läsare så tänkte jag dra en frågestund igen! ni får fråga vad ni vill, och så svarar jag nångång i helgen! nu kör vi. och ni kan reglerna - minst 15 frågor:)

before i die, part 2

norlie & KKV - tröjan du hatar.


nya favoritplatsen kanske?

efter maten så sätter jag mig förhoppningsvis här för att kolla på bridget jones dagbok. man ska tydligen göra en filmrecension på den, och såklart har jag inte sätt den... ska även försöka göra min blogg/mina inlägg lite mera intressanta. kan inte skylla på att jag har varit så bra på den biten den senaste tiden.. ska försöka börja redan idag!

dagen blev genast bättre!

kom nyss hem från skolan.. ganska seg dag, men jag klarade av de ändå! har varken träning eller plugg idag, så får se vad jag hittar på! förresten, jag läste på en blogg om skinnjackor oså, och då kom jag på att de är ju vecka 3 nu, och vet ni va de innebär....jag får hämta min skinnjacka som jag fick av mormor&morfar i julklapp. jofamabykenza denna gång, ååååh så snygg den är:-D men får dock vänta med att hämta den tills onsdag.. men inga sura miner för de!!

16 januari

nyss käkat frukost och de är dags att fixa sig lite! är verkligen en zombie idag, trött som ett as.. första lektionen är musik(?!) och måndagen blev plötsligt skit!

hehe.

så de kan bli ibland..

träningen gick väl sådär..bara bita och köra ändå!
nu blir de mat och handboll! ha en kanonsöndag så hörs vi imorgon. puss

you do this shit because..

drar snart på träning med ett humör som inte är topp... är irriterad, ledsen och gud vet vad! men får försöka göra de bästa av situationen.

-

haha, yes.......

dags för storstädning..

wrong.

såklart de ska stå "now" istället för "know" i förra rubriken.. men går varken att ändra eller ta bort inlägget.. ganska sämst. så nu behöver ni inte tror att jag är helt dum i huvudet;-)

where are you know?

bloggar från "bloggappen" så får väl se hur dehär ser ut sen..
blir iaf att städa,träna och kolla på handboll idag! har verkligen ingen lust att träna..träningsvärken är enorm! men bara att köra antar jag! puss
btw, älskar verkligen skolan!!!!!

min dag

hade det jättemysigt hos robin. där film stod för underhållningen, och chili nam nam för maten! kanonlördag helt enkelt. nu ska jag lägga mig i sängen och soovaaaaa. godnatt!

TEENAGER POST, PART 2

förberedd er på dålig uppdatering idag..

träningen gick bra, men guuuuud så trött jag är/var.. men de är bara bra! *positivt tänkande*
drar till robin med tre bussen, och kommer hem vid 12 någon gång, hör antingen av mig när jag kommer hem, eller imorgon! puss, ha de!!

brb, träning!

uppe med tuppen idag som ni ser.. träning om cirka en timme! men först; nybakat bröd och en härlig frukost!! hörs efter träningen! puss

"if looking back hurts you, and looking forward scares you, then look beside you and i will always be there for you."

en bror har man från start till slut. man bråkar, säga fula saker som man egentligen inte menar osvosv.. men man släpper aldrig varandra! syskon håller ihop. motgångar så som framgångar. jag skulle aldrig kunna fått en bättre bror. du är världens bästa, och du kommer alltid ha en viktig plats i mitt hjärta! jag älskar dig.
always and forever, my big brother

somnar till melissa horn.. underbar kvinna!

Hanna
New York
Jag saknar dig mindre och mindre
Under löven
Du är nog den
Innan jag kände dig

japp, jag har också varit liten! på gott & ont..

before i die, part 1

had yeasterday, lost today

inga planer för kvällen en så länge.. antingen myskväll med mamma&pappa, eller myskväll med brudarna. de återstår och se helt enkelt!
ska även försöka fixa ett "before i die" inlägg till er, även ett inlägg med massa sommarbilder. vi hörs lite senare :-)

majas liv..

hejsan! skolan va väl helt okej, men segt. kanske inte så konstigt... hallåååå, de är ju skola vi snackar om?!
annars då? sitter och nördar spel på min ipad, roligt liv jag har, jepp!! :)

13 januari 2012

jag är trött som ett as och vill helst gå och lägga på igen.. de enda som får mig att hålla mig vaken är för att de är fredag, jippi! fast de luktar dålig dag idag.. FREDAG DEN 13?!
några timmar i skolan och sen helg står på mitt schema idag. vad som händer efter skolsn är fortfarande oklart, men jag hör av mig senare! puss

the end of the day

snart krypa jag ner i min underbara säng och försöker sova.. känns som att sömn är de jag behöver mest just nu, jag uppdaterar imorgon istället sweeties! g'natt
saknar cypern -11 nå grymt, bara sol&bad!

ändring i bloggen, vad tycks?

inte så jättestora förändringar, men lite nytt iaf! lämna gärna en kommentar:) uppdatera om du inte ser.

laugh

it takes a strong heart to cry, but a stronger heart to say why.

har varit lite frånvarande de senaste dagarna, men har varit i en sån period där allting känns "skit".. men nu är jag 'back on track' om man kan säga så. inga mer sura miner i min blogg!
skolan rullar väl på som vanligt, likadant gäller träningsvärken.. annars mår jag bara bättre och bättre!
"teeneger post" delar jag upp i flera delar istället, annars blir de fööör mycket bilder i ett inlägg, likadant med "before i die-inläggen", men första delen av de kommer troligtvis upp imorgon istället för idag. puss


TEENAGER POST, PART 1

if you wait a minute

uppdatering kommer efter jag käkat! ska även lägga upp lite bilder på saker jag måste göra innan jag dör, och texter från teenager post (som jag förövrigt ser på nästan varenda blogg just nu.. följer trenden, you know) men stay cool, brb!!

sweetie, if you’re going to be two-faced at least make one of them pretty.

'

listen and enjoy

Train – Drive By
T. Mills – Can't Take Ur Eyes Off Me - Explicit Version
Soulja Boy – Grammy
DJ Khaled – All I Do Is Win - Feat. T-Pain, Ludacris, Snoop Dogg & Rick Ross
Lazee – Stronger
Tinie Tempah – So Addicted (feat. Bei Maejor)

trust isn't about catching someone when they fall, it's about supporting them when they start to lose their ballance.

dagens i-landsproblem?

fast pojken har ju faktiskt rätt.. ganska irriterande de är:) har man sagt A så får man säga B, helt rätt!

bara för skojs skull sådär..

tre timmars håltimme klagar man ju inte direkt på, speciellt när man kan laga vad man vill för mat, o sen kolla gossigirl.
ska sticka tillbaka till skolan vid ett där so och tyska väntar på mig.. sen har ytterligare en dag gått och bara två dagar till helg, yepp! ha de, så hörs vi när jag kommer hem. xoxo

zombiemaja..

jag är HELT slut.. om jag ska vara ärligt, så orkade jag inte ens lyfta tallriken hemma utan att jag nästan tappade den.. mjölksyra i armarna? johodu. nu är jag iaf som en zombie, så nu kryper jag ner i sängen och sover.. en ny skoldag imorgon, men den bussar på 3 timmars hålrumme, så jag klagar inte! g'natt alla söta!

T.A.T.T.O.O

motivet är inte bestämt, och har inte kunnat övertalat mamma o pappa.. men så snart jag får så fixar jag tatuering bakom örat och lite senare fram så blir de en på skulderbladet.. åååh, dör va snyggt!
btw, den i nacken är bara gööör snygg, men känner flera som ska/vill ha så osvosv..

daniel norberg - mange bjuder

many days left

första skoldagen - check! 
redan skoltrött och de är cirkus 5 månader kvar till sommarlovet.. yeppsi! annars va de väl helt okej att komma tillbaka.
nu blir de att fixa lite mat och ska även hinna med att skriva klart min bokrecension till engelskan.. sen väntas träning, och på schemat idag står de - citygym! nu kör vi.

BRB SCHOOL

'

time to sleep

nu lägger jag mig och ska försöka sova! back to business imorgon igen.. ni vet den där ångesten man har när man inte kan ett skit på ett prov? den ångesten har jag nu, fast 100000x värre..  aldrig känt såhär förut, va sjutton är de för fel? g'natt iaf mina söta:-)

pleaseeeeee, rösta på mig!!!!

jag vet att ni tar tid,ork osv!! så snälla gå in på isabelllcarlsson.blogg.se och rösta på mig som dagens blogg! ni är bäst så!
nu blir de duschen, och när jag kommer tillbaka vill jag iaf ha några röster till,hihi(a)

TAIO CRUZ

Taio Cruz – Troublemaker
Taio Cruz – Shotcaller
Taio Cruz – Make It Last Forever
Taio Cruz – Tattoo
Taio Cruz – There She Goes

-

i'm not afraid of dying, i just don't want to.

hurt so good

snart rullar robin in här och vad vi hittar på får vi allt se. har fixat två tidsinställda som kommer upp här under dagen. ha de!! puss :)

9 januari -fuck, school tomorrow

ställde alarm på 9 och låg och halvsov till halv tio. har hunnit kolla två gossipgirl avsnitt och ska snart hoppa ur pyjamasen och sätta på mig nå mjukiskläder osv.. robin kommer hit och ger mig sällskap såhär sista dagen på jullovet.. helt sjukt va fort de går, längtar redan till sommarlovet. jag har skolångest INNAN skolan redan har börjat, fyfan!

v.3 babyyy

'

säg mig, vad väntar vi på?

va ju som sagt till avesta idag för att spela fotsalcup och...*trumvirvel* vi kom hem med den högst vinsten, alltså - vi vann hela jävla skiten!! fyfan vad gött. kolsva if lixom

annars då? händer inte mycket i mitt liv just nu.. kanske lika bra?! ska även säga att uppdateringen kommer att bli bättre, jag lovar er! håll ut bara mina vänner. är tacksam för att så många fortfarande går in på min finfina bloggis!

what i've been wishing for, i'm going down

Jason Walker – Down
kan vara världens finaste låt, på nått sätt.♥

have a nice day

förlåt för dålig uppdatering! ska försöka gottgöra er någon dag..fast inte imorgon tyvärr, för då kommer jag vara uppe med tuppen(halv åtta) för att dra till avesta för "cup/turnering" men fotbollen, fett kul!! wish us good luck, maybe? ta hand om er mina fina,så hörs vi imorgonkväll!
btw, -inlägg utan bild.. ni vet varför(ipaden)

trummor & hat om livet

städdag på en fredag? jarå, de får väl gå idag då.. de ska städas i garderoben, alla lådor ska rensas osv.. de är drygt, jobbigt och alla dålig ord, men guuud så skönt de känns när de är klart! nej, nu ska jag sluta babbla och börja så jag blir klar nångång. ha de!!

VM GUUUUUUUUUULD

de va värt varenda sekund jag satt uppe och kollade. varenda minut jag var hungrig, varje minut jag höll på att somna, varenda minut mitt hjärta stannade för att jag var så grymt nervös.. men fyfaaan vad bra! sverige tog vmguld inatt och man kan ju inte vara annat än lycklig! fyfan vad bra blågult! 
VMGULD 2012

you stuttering

de va en jädra klocka att gå sakta.. jag är hungrig, trött, vill sova osv! bäst för er att ni vinner sverige!!

dear summer, come back!

lite röd,och kritvit hand(?)osv..

nothing's real but love

kom precis hem från malin, där massor (då menar jag MASSOR) onyttigheter, film och ännu en malin stod för underhållningen, great! nu är de bara att sitta uppe för att vänta på att hockeyn ska börja. men de ska nog gå fint med datan, musik och sen lite gossip girl på de! great:)

efter vi moffat i oss massa gotti

fika, tacos, myskväll, hockey.

drog till stan för att fika med madeleine, mysigt! nu ska de städas lite och sen väntas tacos med familjen. drar nog en filmkväll med malin&malin idag, kanon slut på denna dag. eller justja, jag ska ju inte gå och lägga mig idag, för finalen i hockey är ju klockan 2(!!) inatt.. och de får man ju absolut inte missa:-) ha de!!

you have to step it up.

drar in till stan en snabbis om en timme ungefär, hör av mig nät jag kommer hem! puss

XOXO

efter att ha stressat från erikslund till träningen, stressat hem från träning för att kolla sista delen av kronjuvelerna, så sitter jag i sängen och checkar gossip girl! blir troligtvis en tidig kväll ikväll, need it! puss G O D N A T T

true story

music is not just a sound, it's your life.

music, let's not fuck it up
- IT'S TIME TO CRY

next up; erikslund

4 januari

att maja ellvin har bråttom jämt borde ni väl redan veta vid det här laget..? fastnade såklart framför gossip girl idag igen, så nu måste jag skynda mig att duscha, städa, fixa mig osv.. för sticker till erikslund med pappa&rasmus om cirkus två timmar. ska byta säsong 1 av gossip girl till säsong 3, great! har inte så fett med pengar just nu, så får nog bara bli de som jag kommer hem med.. de svider, i know, but that's life!

                                      500kr för att schysstkompis osv! undra var dom pengarna tog vägen..

why is spongebob the main character when patrick is the star?

3 januari - sverige vs finland

nu slår jag mig ner i soffan för att vänta in sverige-finland i semi! nu jäklar kör vi:-D

.

it's a town full of loser, and i'm pulling out of here to win.

ni förtjänar guld - "one day you will realize that the greatest story ever told is your own."

jag vet inte vad de är med mig idag.. känner mig helt vilsen på nått sätt. känns som att allting är upp o ner osv! men alltid när jag känner på de viset så tänker jag på mina vänner, mina underbara fina pärlor: ni är världens bästa. verkligen! ni har funnits där för mig i vått å torrt, sommar å vinter, regn å sol. bättre människor hittar man bara inte. jag vet faktiskt inte vad jag har gjort för att förtjäna er.
om mindre än ett år så kommer vi alla gå skilda vägar. vissa söker gymnasium i västerås, finns även vissa som söker ännu längre bort.. vi kommer hitta nya vänner, inte träffas lika ofta, och vissa kommer faktiskt (tårarna kommer av bara tanken) tappa kontakten.. men antar att livet är så! man kommer inte alltid ha samma kompisar som man hade när man gick i högstadiet osv.. men jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er, och de kommer verkligen från hjärtat! hoppas att de löser sig för alla. för alla, verkligen ALLA, förtjänar de bästa! ni är bäst. och glöm inte: att ni har gjort min tid på malmaskolan till världens bästa, och jag kommer minnas de förevigt♥


LITE BRA MUSIK SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN

girls let's do this

ÅTERIGEN - förlåt för dålig uppdatering.. men nu är de såna där dagar där jag gör för mycket för att hinna med bloggen.. tråkigt, men tyvärr sant:/ ska försöka förbättra mig!

har spenderat min dag med malin och fanny! vi har inte gjort ett skit faktiskt.. bara suttit och pratat osv. skönt de med! får se om vi hittar på något spontant till kvällen istället för att sitta hemma och ruttna :) de återstår och se!

inlägg från ipaden igen, därför ingen bild!

godmorgon.. eller nått i den stilen! robin blir mitt sällskap idag,så blir nog dålig uppdatering..tyvärr! men ska försöka hinna med att göra något tidsinställt,just for you guys! ha de bäst,så hörs vi ikväll, om inte tidigare:-D

första dagen på 2012 - check!

nu lägger jag mig och somnar till gossip girl! är sjukt trött från igår..så sömn är de jag behöver mer än väl! vi hörs imorgon!
g o d n a t t

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR

bara för att jag vet att du älskar bilden;)

2011 GOTT FOLK

dehär året har varit lite upp o ner..jag har gråtit, skrattat,varit lycklig, stressig osv. jag har förlorat en vän och en farbror, skapat underbara minnen med mina kompisar, konfirmerat mig, åkt till öland som alla andra somrar, åkt till falun med mamma för shopping osv, träffat en underbar pojkvän, gått ut 8:an, gått på rihanna, åkt utomlands och massa, massa mera! 2011 har varit underbart om man tar bort döden och allt sånt.. jag hoppas, och tror, att 2012 kommer bli dubbelt så bra! here you go;
























i'm in love with a girl

tro de eller ej...men de va faktiskt skönt att träna! nu är man pigg och glad efter att man har smält i sig en kebabtallrik också! jäkligt bra start på 2012!
tänkte faktiskt lägga upp lite bilder från 2011(som alla andra 5373647 bloggare). fast jag kollade igenom lite bilder och insåg att jag inte har en aning om de är tagna 2010 eller 2011..vilsen tjej här! men ska försöka hitta lite och lägga upp!
men nu; duscheeeeeen

next up; fotbollsträning

benen?cp..

2011/2012 - bilder lånade av moa falk









1 januari 2012

första inlägget på 2012(förutom "gott nytt år"-inlägget), känns riktigt bra! hade de superkul igår, verkligen! men skriver mer om det lite senare + lite bilder.

idag är man ju sådär lagom trött.. men de hindrar inte mig att inte gå och träna. fotbollen börjar igen och jag är väl si so där sugen.. menmen.

GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE

RSS 2.0