"tyck om alla, men lita inte på någon"

hejsan alla glada! vet att det blir glest med uppdate nu, men internet är inte det bästa här och vill oftast inte arbeta med mig..och sen vill jag såklart njuta av de fina vädret som vi har nu, medans det ändå håller i sig.
va till byxelkrok idag och hittade faktiskt rätt så mycket och sparade runt 1000kr faktiskt. ett par jeansshorts som egentligen hade kostat typ 500kr och fick de för 150kr. ett par converse för 480kr och sex filmer för 150kr.catching! nästa vecka blir det kalmar.wohooo

nu blir det bara att sitta på altanen med musik och njuta.ikväll börjar ju the killing med joel kinnaman också, får man ju bara inte missa!

what you know

dagarna rullar på fint här! bara njuter av livet som fan just nu. allting är perfekt förutom att jag måste snacka med min bästavän inom en kort framtid för annars blir jag galen. bara typ en & en halv vecka kvar..wohoo typ?
nej men slut på dystra saker - är det fint väder hemma hos er då? här är det strålande sol och jag bara solar, badar och njuter!brännan blir bättre och bättre men låååångt ifrån klar.

ikväll vet jag inte vad som händer, det återstår och se! ha det bäst allesammans :-)


träningsprogrammet jag absolut gör.. måste rycka upp mig nu!

första, men absolut inte sista dagen

hejsan!tänkte blogga lite nu när internet är skapligt! dagen idag har rullat på fintfint!solat,badat, snackat extremt mycket med thea, kännt på havet och haft en underbar första dag här! solbrännar har jag väl inte riktigt jobbat på idag..2bad.men imorgon blir de förhoppningsvis bra väder då med!
skulle bara säga att jag lever och lever livet!hör kanske av mig imorgon redan!


snyggt fågelbo vi hittade i våran blomkruka

down like new york

sitter här i min ensamhet i min underbart sköna säng som jag kommer sakna mest..usch!
allt är packat och klart. drar imorgon till öland och stannar där i runt fyra veckor, helt fucking underbart! internet kommer jag troligtvis ha men man vet aldrig! ska försöka uppdatera er så mycket som jag kan.men först på schemat kommer sol och bad att stå! ni får ha det bäst så hörs vi när vi hörs! P U S S


snyggaste jag har sätt på länge

bilder sen midsommarafton

alla bilder tagna från moa falk!






pictures from last night






Cause you lied your way to heartbreak, and now it's all so clear

hejsan! gårdagen va stressad men slutade kanon!
skulle vara borta hos malin vid fem, och kom hem klockan fyra..då jag inte hade duschat eller fixat mig någonting..stress på hög nivåååå! men jag hann som tur är och stack till malin. där musik, god mat, kubb, godis och vännerna va en jäkla bra underhållning. tack tjejer för kvällen! bilder kommer när jag lägger in bilder på datorn. kom hem runt kvart i tolv eller nått sånt.

nu blir det att packa, hälsa på farmor, hämta mina skor hos sandra, stressa, och stressa lite mera! wohooo


bästa laget, lätt!

like this like that

midsommarafton igår, och kvällen vart mer än grym! mycket tilltugg att äta, bubbelbad och singstar med mina brudar - malin,malin och moa. kunde ju inte bli bättre! senare kom killarna och gjorde oss sällskap, även där singstar och kort! de drog väl hem vid halv två någongång då jag somnade nästan direkt. helt galen kväll fast helt underbar! tack alla för kvällen!

vaknade nyss och ska snart gå upp och käka lite frukost. sen blir det väl att fixa sig lite lätt och åka och handla med mamma, sen vidare hem,ännu mera fix och sen drar jag till malin där det blir mat och bra umgänge. låter som en toppenkväll. så kommer inte ha så mycket tid att uppdatera men ska försöka.
ps.bilder från kvällen igår kommer när jag fått eller tagit dom av moa, hihi.

"some love one, some love two. i love one, and that is you."

calling you in the rain

äntligen "riktigt" sommarlooov! skönt som fasiken! jobbet var inte så jobbigt heller faktiskt,awesome.
har hunnit med att handlat med mamma, nya veckorevyn fick hänga med, helt underbart med något att läsa!
musiken rullar på hos mig just nu och ska bara ta det lungt med familjen ikväll.
lyssna på låten btw, kan fan inte sluta lyssna! kärlek
Dixie Chicks – Travelin' Soldier

rockstars

ojoj, här var de dåligt med uppdatering. min dag idag har jag spenderat med jobbet,vännerna,mormor&morfar och sist men inte minst - laget. hade alltså träning idag, lite jobbigt men sista träningen innan öppehållet så de va helt okej.
just nu rullar musiken i mina öron och facebook är på. lever livet helt enklelt! sista dagen på jobbet imorgon sen är jag fri, fan vad skönt att säga det!

jag gråter bara i regnet

jobb, jobb och ännu mera jobb! så ser mina dagar ut på ett ungefär. jobbet på förmiddagen är faktiskt helt okej, men på eftermiddagen..idag åkte vi buss till nått museum och va typ där i tre timmar, seriöst, tråkigaste jag har sätt i hela mitt liv..tur att man har vännerna med sig!
snart drar jag till ida och sen direkt till kungsör för att checka derby! men först; maaaaaaaaaat!

bäst,bättre än bäst

i love you, to the moon and back.du är bäst♥



riverside

fint sommarlov med regn och allt? wohooo typ. jobb idag, bara tre dagar kvar sen blir det sommarlov på riktigt. jag drar och blir borta 3-4 veckor, utan problem och massa skit, fyfan vad härligt! bara umgås med underbara thea och ha allmänt roligt! bästa känslan på länge.
träning om cirkus en timme och jag är inte taggad för hem öre, men ska väl dra mig upp ändå antar jag. ciaooooooo



cup; 17-19 juni

hejsan allesammans! nu är jag hemma igen, och det vart tyvärr ingen uppdatering när jag var borta..synd!
cupen va kul faktiskt, lite annolunda att spela på sand men riktigt roligt! förlorade dock mera matcher än vad vi vann, men vi hade roligt och de va huvudsaken! de kommer en lite bildbomb inom kort skulle jag tro.

nu har jag precis käkat hemmagjord pizza och ska myser med familjen. vi hörs imorgon efter jobbet, alltså runt tre!

17; juni 2011

förlåt för att jag inte skrev igår, men hade verkligen fullt upp hela dagen! jobb,träna,kolla match, packa och sen han jag äta därimellan. shit, drar på cup idag också. så bloggen kommer vara rätt så död här nu när jag är borta, kanske kan mobilblogga någongång men vi får se hur det blir med den saken. ska försöka leta reda på min kamera också så att ni kan få lite kort, annars så tar väl någon annan med sig någonting att fota med hoppas jag. men ni får ha det så bra så hört vi senast på söndag! PUSS


day fourteen

Dag fjorton - Finaste citat du vet.

"we were given: two hands to hold, two legs to walk, two eyes to see, two ears to listen, but why only one heart? because the onther was given to someone else for us to find."

heartbreak down

sommarjobbet rullar på som vanligt. fika och baka hela dagarna! chillerill. har fått dammsuga alla stolar i kyrkan också! något annat iaf. efter lunch blev det ännu mera fika med alla andra sommarjobbare och sen drog vi hem.
nu väntar jag bara på att klockan ska bli runt fyra så att pappa kan komma och hämta mig, sen drar vi in till stan och hjälper mormor och morfar flyttar det sista. eller iaf de stora möblerna. snart kommer dag 14 upp.


- inga bilder på den här datan, därför mycket skolavslutningsbilder

day thirteen

Dag tretton - Finaste bild du vet. i love you guys!

tjockisvarning

har haft fullt upp, därför en låga uppdateringen idag.. sorry guys!
på "jobbet" fick vi baka, fika (ovanligt) och dra på utfykt där vi gick typ 37384748 mil.. wohooo!
asså seriöst, kommer rulla fram snart så mycket gottigottgott jag äter om dagarna. träning efter iaf, ganska okej träning faktiskt! nu ska jag lyssna på musik till jag sover, eftersom det inte finns ett SKIT att kolla på längre?


- ehm.. ganska nytaget bild måste jag säga, igår?

snygg bild och allt

next up: träning! tippat att jag hade samma tröja som förut!

sommarlovet redan här? whooot

handbollsmöte,träna,käkat,duschat och umgåts med malin & malin har jag hunnit sen vi sågs sist. häärligt!
har fortfarande inte fattat att det är sommarlov, fast jobbar ju den här veckan sen är det cup och sen jobbar jag en vecka till sen har jag sommarlov på riktigt. 1200 spänn är fixat då förhoppningsvis, lökigt! sen drar jag ner till öland och tillbringar runt 3-4veckor där av mitt sommarlov, kan ju inte bli bättre! wohoo

day twelve

Dag tolv - 5 mål i livet.

- att gå ut i skolan med bra betyg som jag är nöjd med.

- att jag utbildar mig till de jag verkligen vill bli.

- besöka massa med länder, bl.a usa som jag verkligen älskar.

- träffa en underbar man och skaffa barn.

- att hålla kontakten med mina närmsta vänner.

the first day at work

första dagen på jobbet avklarad! wohooo. har ni aldrig varit så trött i hela mitt liv.. eller? de ända som vi har gjort är att baka och fikat! men ska inte klaga, snart blir det väl något riktigt jobbigt istället!
kom precis hem och ska väl äta någonting skulle jag tro. sen får vi se vad som händer! dag 12 kommer upp här lite senare.

this is how i want it

matchen gick helt okej!vinst med 5-0 mot surahammar och de märks verkligen att dom heter "sura"hammar, hehe.
efter matchen stack jag hem och duschade och drog ut med louise och ida och käkade glass. träffade massa trevligt folk och kvällen blir kanon! massa skratt och skoj!
drog nyss hem och snart blir det att kanske sätta på en film eller sova, jobbet väntar på mig imorgon! wohooo


- trion

grown ups

kikade in "grown ups" igår med familjen. riktigt bra film måste jag säga. va småroliga grejer typ hela tiden och helt underbar faktiskt. en film ni måste se om ni inte redan har sätt den. verkligen!
filmen får *****/fem stjärnor för att den va så spontan och riktigt rolig. och om ni inte redan fattat de så var det en komedi!hihi

day eleven

Dag elva - Msn profilbild. (skype)

12 juni; 2011

uppe med tuppen nästan. tänkte hänga med familjen till mormor å morfar för att fika och hjälpa dom med lägenheten lite. sen blir det att åka hem och tagga för match, vargeden 16.00 mot surahammar! kom igen nu girls, nu tar vi dom!
så de kommer bli lite glest med uppdatering idag, men ska tidsinställa två inlägg så det inte blir helt tyst här och sen kommer jag tillbaka ikväll!


- 2 (?) år gammal bild

day ten

Dag tio - En snygg person.

deer in the headlights

blev inge louise idag. ligger hemma med fucking mensvärk istället, och förkyld är jag med. sommarlovet börjar bra känner jag! ingen bra film har jag heller så vet inte vad jag ska hitta på. musiken rullar iallafall och de är väl tur de. detta var nog bland det mest onödigaste inlägget jag har gjort någonsin.

life as we know it

checkade "life as we know it" med mamma igår. va inte direkt den bästa film jag sätt men helt okej faktiskt.
de handlar om att messer och hollys bästavänner dör i en olycka och de får ta hand om deras barn som är runt ett år. messer och holly skulle på en dejt som deras bäsavänner hade fixat åt dom innan dom dog, och de vart mer än kaos på den dejten. de skapas problem och massa annat.
jag ger filmen ****/fyra stjärnor av fem för att killen i filmen, josh duhamel, är grymt snygg + att filmen va lite små rolig ibland.helt klart värd att se iallafall en gång.

elfte juni 2011

stack till till min syssling för att fira att han hade tagit studenten igår, därför det inte blev något mera skrivet. när vi kom hem satte sig mamma och jag och kikade på en film. de kommer snart upp på bloggen vilken den va.

idag blir det att umgås med lollo. sol och bad står på schemat! en bra tjej, sol och bad är det väl ingen som klagar på, right? :)


- älskar dig tjejen, du är grym!

day nine

Dag nio - Gammal och ny bild på mig själv.

day eight

Dag åtta - Något jag saknar.



- ölands galna och sköna kvällar! snart dags igen.

sommarlov -11

förlåt för den urdåliga uppdateringen igår. men jag hade fullt upp hela dagen! ska berätta lite kort om den.
de började med skola, helt värdelös dag! direkt hem med fanny, åt, fixade oss och stack ner till malmahallen för avslutning. grymt långt var de men så jäkla skönt nu efter. SOMMARLOOOOOV!
direkt efter jag fått mina betyg (som jag föresten är nöjd med) så stack fanny och jag hem, böt om och stack till jennie där de vart pizza, godis, chips, snack och singstar! riktigt lyckad kväll. TACK ALLESAMMANS!
"bildbomb kommer senare när jag har fått bilder från kvällen av cassandra".


- kärlek till er brudar!

day seven

Dag sju - 5 fakta om mig själv.

- jag älskar musik, skulle inte kunna leva utan musiken.

- jag älskar att kolla på serier.

- jag älskar mat, och äter som en häst.

- jag spelar fotboll och jag älskar de.

- jag är en datanörd

vart mycket älska, och kanske inte så rolig fakta men kom inte på något annat..

grym tjej och låt här!

snart i brevlådan, gött mos


15:49

hemkommen från malmön för cirka en timme sen. vädret vart bättre runt lunch, så årets första dopp ute, och lite mera sol på de hela. undebrara människor gör de ju ännu mera perfekt!
sommarlov får vi imorgon kväll, och kan fortfarande inte fatta det, kommer bli grymt!!

nu blir det musik och ska försöka hitta på något roligt inlägg till er. ett tidsinställt inlägg kommer upp här runt halv sex.


- en bild från dagen, snodd av cassandra

sverige - finland

ser ju ut att gå bra (ehm..kanon) för sverige! men dom borde vinna, eftersom finland inte har slagit sverige på 90 år. eller vad tycker ni?
zlatan är ju förjävla skönt! tre mål, han är b ä s t. totalt bäst!!

day six

Dag sex - 5 finaste lugnaste låtar.

Submersed – Price Of Fame

Mayday Parade – Terrible Things

Julia Sheer – You Will Never Be

White Lion – When The Children Cry - 2006 Remastered LP Version

Keith Urban – You'll Think Of Me

we don't celebrate sundays

livet rullar på bra nu. trafikdag idag, helt värdelöst! fanns fan ingen bra anledning till att vara där? onödigt skit.
imorgon är malmöndagen (krillandagen) och har både hört att de ska regna,moln och sol. men hoppas såklart på de sista!

har hunnit med att baka och tränat häcken av mig! var nog med om bland de jobbigaste jag har varit med om. usch, fy och blää men gud vad skönt de är nu efter. stolt man är nurååå.


- gammal bild från i vintras/våras

'

day five

Dag fem - Dagens klädsel

den som kom och gick

vädret kan man ju bara inte klaga på! strålande sol och runt 27 grader hela dagen. fyfan, såhär kan de vara hela sommarlovet tycker jag, visst skulle det var rätt så nice?haha

har varit och checkat mormor & morfars nya lägenhet, fint blit det nog och stort är de faktiskt. alldeles lagom för dom.
resten av dagen har jag försökt bättra på min bränna. men det är så jävla varmt så man dör ju lite imellanåt. men ska definitivt inte klaga någonting, de är ju dehär man har längtat efter hela vintern, right?


- sommaren -10. snart är jag där igen!

day four

Dag fyra - Något jag älskar.

lördag fjärde juni











slutar med en bild som egentligen inte är okej någonstans

jag dansar men känner ingenting alls

överraskade mormor med ett party här igår med hela tjocka släkten! kul va de iallafall, och grattis mormor även fast du inte fyller fören nästa vecka! blir snart en bildbomb från kvällen!

idag har de inte hänt ett skit, har försökt lägga på mig lite mera bränna men de lyckades jag sådär med måste jag säga.. inte direkt jättefint väder idag heller. men tror och hoppas att de blir bättre imorgon!
imorgon ska jag också kolla på mormor & morfars nya lägenhet, sweet!

day three

Dag tre - En av de viktigaste personerna i mitt liv

day two

Dag två - En kväll du aldrig kommer glömma.




solen skiner för fullt

solen skiner och livet är alldeles på topp! har både hunnit med att handla med mamma och ätit. cathing!
snart blir de (eller jag tror iaf) att åka någonstans och shoppa med louise och ida, dom hör inte av sig så jag vet icke hur de blir. ikväll blir det bara att ta de lungt och äta onyttiga grejer! wohoo.


- bild från en kväll förra sommaren

dancing in the dark

spenderade min dag med underbara människor, tjockis-ätande och filmtittande. mysigare kan de ju inte bli!
stack hem runt fem och var tvungen att åka ner till ica och handla massa till mamma. har nyss ätit och nu vet jag inte vad som händer. mamma och pappa får främmande snart och jag vet inte vad jag ska hitta på. film och chips eller träffa några vänner? vi får allt vänta och se.


- bild sen förra skolavslutningen, snart på't igen!

day one

dag ett; facebook profilbild

andra juni; 2011

shit vad tiden går, redan andra juni idag och snart tar jag sommarlov! cirka tio veckor med ledighet är det väl ingen som klagar på?
snart bär de av till malin för filmtittande och ben & jerry ätande. tror att fanny och malin också skulle komma, vet inte riktigt. jag älskar dig bästavän, du är den bästa jag har!

en gång är ingen gång

vi försöker väl igen, ett ganska "enkelt" sätt att hålla igång bloggen!

Dag ett - Facebook profil bild.
Dag två - En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag tre - En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag fyra - Något jag älskar.
Dag fem - Dagens klädsel.
Dag sex - 5 finaste låtar.
Dag sju - 5 fakta om mig själv.
Dag åtta - Något jag saknar.
Dag nio - Gammal och ny bild på mig själv.
Dag tio - En snygg person.
Dag elva - Msn profilbild. (skype)
Dag tolv - 5 mål i livet.
Dag tretton - Finaste bild du vet.
Dag fjorton - Finaste citat du vet.
Dag femton - En bild som för mig betyder kärlek.
Dag sexton - En bild som alltid får mig le.

when we were 10

skolan idag var helt världelös, och spexet var väl okej.. efter skolan stack jag med lollo och sen vidare till frissan där hon färgade håret. sen vidare hem och äta och sen upp till vargheden för herrmatch, de vann med 2-1 som tur var. kul för dom antar jag!
nu sitter jag och lyssnar på lite musik och funderar att kolla på en film, (eftersom vi är lediga ända till på tisdag och fyfan, kan ju inte bli bättre) men undra vad man ska ta?

RSS 2.0