vinst, vinst, vinst

vinst mot franke med 3-1. riktigt skönt måste jag säga!
sitter och kollar på desperate housewives sedan blir de cougar town och därefter the middle. riktigt tv-kväll helt enkelt.
imorgon är de onsdag, och blir väl en rätt så chill dag i hope. godnatt sötnosar!

match och solen lyser

hejsan! skolan rullar på vääääldigt lätt just nu måste jag säga. typ bara datorn och film på nästan alla lektioner. och imorgon är de sista "vanliga" dagen i åttan. och känslan kan man inte beskriva! åh.
vädret är mer än på topp, runt 25 grader här i lilla kolsva, detta är ju underbart!
snart drar jag upp till vargheden för samling och sen match mot franke. nu tar vi dom!

men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna till samlingen.  

Cause you lied your way to heartbreak, and now it's all so clear

if you look for forgiveness, you won't find it here

jag vet. jag vet. jag suger på att uppdatera men tänker inte säga "förlåt" för de längre, för nu är jag tillbax! eller ska försöka ialla fall. hade sista inlämningen och provet idag och jag känner mig så jävla friiiiiii! nu är livet bra måste jag säga. vännerna är lika underbara som vanligt, åhhh vad jag älskar er, helt sjukt!

snart ska jag kolla på senaste hellcats avsnittet och sen gossip girl avsnitt med lite chips till, (tjockis varning, men jag lever fan livet) kalla mig vad ni vill.




gillet + köpingsyran

bad update i know! men de blir bättre snart, i promies!
åt på gillet igår och firade farmor, gott som fan men shit vad mätt jag vart..fast de är väl de som är tanken i guess? efter de träffade jag upp några vänner och gick lite på yran, tur att jag har er brudar!
blir att åka in idag med, kanske åker in och kollar på årracet eller va de heter, vi får väl se.
men snart bli uppdateringen bättre så då blir de roligare att läsa bloggen hoppas jag. so, don't give up on me, i will be back soon!

vila i frid

var på begravning idag som de flesta vet! min farbror gick bort för lite mindre än två månader sen. begravning var nog bland det finaste jag har varit med om! men också de sorligaste jag har varit med om. jag hatar verkligen att se människor gråta för de gör så jäkla ont och självklart blir jag också ledsen! inte rättvist någonstans! men peter hade aldrig velat att vi ska gå och vara ledsna och inte fortsätta leva så nu ska vi klara detta tillsammans! vi alla älskar dig peter, hoppas att du har de bra, vart du nu är, du kommer alltid betyda grymt mycket för oss. vila i frid älskade farbror! hjärta




- jag älskar er farmor och farfar! jag kommer nog aldrig träffa några som är så starka som ni är, ni är helt underbara!

if love is blind, why do i see you know

hejsanhoppsan lillebror! skolan tar upp min tid just nu, som ni vid det här laget borde veta..skriver de typ i varje inlägg känner jag, men det är mitt liv just nu - skolan. och tro mig, det är inget jag vill säga egentligen! men snart är skiten klart! ett noprov, ett engelskaprov, och en soinlämningsuppgift är det jag har kvar och det känns så jäkla skönt, eftersom att i helgen är det ju köpingsyran och då vill man ju inte direkt sitta inne och plugga, right? :-)

your love is a lie

skolan rullar på som vanligt, och mina eftermiddagar också! skolan tar verkligen upp mitt liv nu känner jag..men snart är skiten slut och jag har sommarlov. fyfan vad skönt dedär lät!
islamprov imorgon, wihooo, eller? får hoppas på ett godkänt för nu orkar jag inte plugga mera. de får gå som de går helt enkelt!
nu ska jag fortsätta att lyssna på världens bästa låt! - Veronica Maggio – Sju sorger grym chey!

musik på hög nivåå

sol, plugg, fotboll, plugg, film

jajamänsan! så har, och kommer min dag se ut.
runt 20+ grader här idag, så lite sol har man fått på sig, känns ju allmänt trevligt! har pluggat lite so eftersom att jag har religionsprov på tisdag..dööö typ. sen var de ju derby, kolsva-forsby,1-1 blev det, men fick fick typ en badboll till fotbollen och de va typ en halvmeter gräs så de sög riktigt hård!
annars då, nu ska jag plugga lite mera på provet och sen kolla film med familjen - due date tror jag att de blir!

the pacifier

hejsan! vaknade runt halv elva, för er som bryr er.. sen fixade jag mig och lite så och stack till stan med malin för att kolla på balen. gud vad alla va fina! helt sjukt vad jag längtar tills jag själv står där.
nu sitter jag iallafall och kollar på the pacifier som går på kanal fem. har sätt den förut, men den är ju för grym så måste ju bar se den igen!
imorgon är de match, derby. kolsva - forby! köttaaaaaaaaa

pictures from last night

bilderna är från moas place igår! rolig kväll med dom allra bästa, kan ju inte bli bättre än så! älskar er tjejer, ni är grymma!








this is awesome


jag totalt älskar killen som sjunger efter tjejen! grymt va ordet

fullt upp..like always

hejsan alla glada! jag har fullt upp som vanligt, därför den dåliga uppdateringen idag.. först var de skolan, de var väl helt okej! sen direkt hem och börja på en läslogg, snart klar..tack och lov! och sen på träning, gick väl också helt okej. och sen kolla på herrarnas match, och dom vann med 3-1 om ni ville veta! hihi

imorgon är de temadag i skolan - USA dag. helt okej, eller hoppas det blir de iaf! sen direkt efter skolan tar man bussen och tåget till västerås och shoppar lite, sen hem och fixa sig och sen direkt hem till moa för lite myspys! så de kommer bli glest med uppdatering imorgon med, hoppas att ni förstår!
nej, nu vart det mycket att läsa så nu ska jag sluta. vi hörs när vi hörs! pussssss

lev som en gris, dö som en hund

next up: cirkelträning på gymmet! hoppas att jag överlever detta pass. de återstår och se!


absolut bäst

om sanningen ska fram...

hejsaaaaaaaan! skolan rullar på som vanligt, inte långt kvar nu, chill! fast skolan hänger med en hem ändå..engelskaglosor & prov på europas huvudstäder imorgon, kan ju inte säga mera än - catching, som hittat!

senare idag är de cirkelträning, och nån mer än jag som fortfarande har träningsvärk sen förra veckan... mina armar totalt döööööör

better with the lights off


headern sitter bara där tills vidare, tills jag hittar orkar lägga energi på att göra en ny!
och jag har sagt det förut - men nu börjar jag igen lite smått, men förvänta inte er 18738 inlägg på en dag, jag kommer göra så gått jag kan! det är riktigt kämpigt med skolan nu sista veckorna, ibland undrar jag fan hur lärarna tänker? äsch, struntsamma! det är bara att kämpa och göra det bästa av situationen, snart är det ju fucking sommarlov!!
nu: tillbax till desperata housewives tittande!

so far away

glest med update här på sista tiden! i'm sorry guys, but i'm busy! har fullt upp i skolan,träningar och när det är sånt här fint väder kan man ju inte sitta inne vid datan heller?
senaste vi sågs har de väl inte hänt så mycket, pluggat lite matte idag eftersom att de är matteprov på fredag! herregud.. har också hunnit sätt fyra avsnitt av gossip girl, och de är fan bra! shitman

next up; cirkelträning på gymmet med laget! fred ut.

+++++

i want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken, and the one that could always brighten up your day even if she couldn't brighen her own.

alexander - vila i frid


en klasskompis gick bort igår och de finns minnesrum, minnesminuter på olika delar av skolan och ser gråtande människor nästan överallt! en pojke på fjorton år? är världen inte lite orättvis! han gick bort efter att ha kämpat mot sin canser i en år ungefär. han va en riktig kämpe, och jag kommer nog aldrig se en sån människa som kämpade så mycket som han gjorde. varför går allting så fort för, ena dagen finns han bara och helt plötsligt är han borta? en snäll, schysst, och omtänksam kille! vila i frid alexander, hoppas du har de bra där uppe! vi tänker- och saknar dig!

SOL SOL SOL

efter en heldag med malin, sol och en förbättring av brännan säger jag TACK! vädret är inget annat än underbart!fyfan, vad livet leker ibland.
imorgon blir det stress och konfirmationen hela dagen, skönt att de snart är klart! så imorgon blir det inte mycket uppdatering, kanske lite senare på kvällen, annars hörs vi när vi hörs!

next up: multi med vännerna!

LÖRDAG SJUNDE MAJ

   
                                                 - jag får helt enkelt bjuda lite på mig själv
de är ju alltid lika roligt att vakna tidigt när man äntligen ska få sova? men blev inte lika besviken när jag såg att de va sol ute, men vet ikke om de är varmt (?) ska nog gå och fixa liiiiite bränna tills imorgon, se ju ut som en albino..inte roligt när man ska ha shorts!! ska hinna städa idag också, på en lördag..

NEW START

som ni ser så är jag både tillbaka med lite mera blogglust och en lite ny design..eller okej, typ bara en headern men den gör mycket enligt mig! ska iallafall försöka göra mitt bästa med att blogga, jag tröttar fort och tappar helt och hållet insperation, så nu skulle jag behöva eran hjälp för att den här bloggen ska fortsätta och de kan ju bara bli bättre nu, right? så om ni är så gulliga som jag tror att ni är så är det bara att kommentera när ni vill, vilken tid på dygnet om ni kommer på någonting ni vill att jag ska skriva mera om. så ska jag försöka göra mitt bästa att göra som ni vill! så vad säger ni, ska vi köra en gång till!?

long gone and moved on

herregud, detta går verkligen inge bra känner jag! så jag lägger ner bloggen tills vidare. måste få tillbaka "insperationen" och lusten känner jag. så vi hörs väl om någon/några månader antar jag!
RSS 2.0