MAKE A WISH - BEFORE 2012 IS OVER

31 december - sista dagen på 2011

nyår idag då! ovanligt att jag har bråttom och mycket att göra? don't think so.. ska träffa malin och fixa mig med henne och den andra malin, goodie! sticker även lite tidigare till moa för att hjälpa henne med lite saker. har som sagt ganska mycket att hitta på idag! men ska försöka hinna med ett inlägg till! men annars, GOTT NYTT ÅR PÅ ER, ni är bäst!

with every breath you take, someone just took their last. stop complaining about what you have and be thankful for not having worse.

one more time, one more day

drog som sagt till marieberg idag med familjen. skulle byta lite grejer osv.. träffade på rebecca och fanny,så de fick bli mitt sällskap ett litet tag! handlade lite smått o gott faktiskt. men ska troligtvis till västerås nån gång i veckan med brorsan, då blir de mer shopping! men jag visar er lite senare vad jag köpte!
nu blir det att vara ta de lugnt, käka lite tacos med familjen och lite så! härlig.

next up; marieberg

uppe med tuppen idag..är verkligen som en zombie, så sjukt jäkla trött! men ska snar hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. drar som sagt till marieberg idag,får se vad jag kommer hem med! ha de bäst,så hörs vi ner jag kommer hem:-)

stoffe levererar..

har alltid så jäkla kul med mina brudar (malin x2 kom över) ni är underbara mina fina vänner.<3
imorgon tar jag en heldag bara med familjen i marieberg.får väl se om de finns nå kvar i hyllorna,eller om varenda snyggt klädesplagg är uppköpt. återstå och se helt enkelt! vi hörs antingen innan eller efter jag kommer hem:) puss,ni är bäst!!

T.R.U.E S.T.O.R.Y

gitarrer & bas, trummor & hat

                        
de är såna här kommentarer som gör så att jag tar tummen ur röven och gör något åt saken! jag ska bli bättre, i promies! för de verkar ju iaf finnas en som bryr sig(?) och självklart ska vi hitta på något nån dag, slå en pling så ska vi se att vi hittar på något stumpan!

vaknade runt ett nångång, och malin kom runt halv tre. har nyss käkat och hon kommer väl tillbaka snart skulle jag tro. vad vi hittar på är inte bestämt än, men att vi inte hittar på något roligt är jag tveksam till.. hallå, de är malin jakobsson i snackar om;)
uppdaterar er lite senare, håll ut!

so..is it weird, if i come back

skulle lika gärna skiva ett exakt likadant inlägg som igår,men tänkte bara lite mera varierande.. va och handlade med rasmus idag och stack till robin direkt efter! nu ligger jag i sängen och kollar gossipgirl. blir nog en tidig kväll ikväll,känns som att se är behövligt! uppdaterar imorgon, xoxo!

bra saker fungerar bara ibland

gossip girl-tittande helt alone..?funkar väl. förlåt för dålig uppdatering förresten,i will be better! xoxo

"må bra dag" idag

inväntar robin som kommer med två bussen(?), ingen aning faktiskt.. vi får se vad vi hittar på! förövrigt är jag glad,varför vet jag inte,men bara allmänt glad!! vi hörs mina fina.<3

julklappar 24 december 2011





- världens snyggaste trosor från min bror.
- fotbollsstrumpor & vanliga strumpor
- kalender
- schampoo & balsam
- inpackning
- deo
- elsas hemlighet (bok)
- cirkel (bok)
- presentkort på jc,kicks & ginatricot
- tejp till benskydden
- pengar
- one tree hill säsong 8
- gossip girl säsong 1&2
- britney spears parfym
- bombullsrondeller
- ipad
- skinnjacka "kenza 3" får hämta ut v.3
- kläder
(även träningströjor,nagelborttagning,en till deo,en smyckeshängare,och två tröjor från kyrkan) glömde helt bort dom,så de fick tyvärr inte vara med på bild..)

bilder från julen 2011












inlägg nr 3

gymmet va väl inte sådär jätteseriöst,men vi rörde på oss lite iaf,bättre än ingenting?! ska försöka ta kort på de jag fick och även lägga upp bilder sen igår! men är fast vid min ipad och måste ha datorn....så vi får väl se när jag kan slita mig från den här underbara saken:-) vi hörs iaf lite senare mina fina!

next up - gymmet

nu drar jag till gymmet med mia! hörs lite senare! puss

underbar dag,med dom jag älskar!

jag har haft en underbar julafton!massa bra presenter som jag är skitnöjd över. tack allesammans som har gjort min julafton BÄST! jag ska försöka ta kort på allt jag fick så ni kan få se?:-) vi hörs imorgon,för nu ska jag njuta av de sista timmarna av den 24 december 2011! puss

lycklig tjej på julafton!

tänkte bara testa om de gick att blogga från ipaden som jag förövrigt fick i julklapp i morse.lycklig tjej! annars har jag väl fått one tree hill säsong 8,gossip girl och presentkort på gina&kicks av farmor och farfar! tack,ni är bäst! nu är de kalle som gäller och sen inväntar vi mormor,morfar och mammas moster! hoppas att ni är de bäst allesammans!

hoppas att ni har de bäst allesammans!

VÄRLDENS FINASTE LÄSARE!

snart julafton nurå. tagga??? NOT. inte taggad för 5 öre. hoppas att de kommer imorgon! men skulle bara säga att jag antagligen kommer ha fullt upp imorgon, så hinner inte skriva så mycket! men önskar er iaf en riktig god jul, så hörs vi när vi hörs, mina fina! :)

kvalitén på bilderna är sämst, i know

allt är så gott som klart! nu väntar jag bara på att de ska bli den 24'de! fast en julskinkmacka står först upp på listan av saker jag ska göra! sen blir de uppesittarkväll med familjen med varsin bingolott i handen, tradition va de, ja!


katastrof

en sne julgran, flera julgransljus som fattas/sönder och ett pepparkakshus som ser förjävligt ut..vart fan ska detta sluta?!

maja ellvin blev smartis

dan före dopparedan

ligger fortfarande i sängen och bara degar..men de har jag ju inte tid med?! som jag skrev igår, så har jag 1000 saker att göra idag, så de är väl bara att börja! med lite musik på så ska de väl fungera, right? dags att starta. julafton imorgon, kan inte tro de. helt omöjligt!

                   

don't have to think twice

hejsan! förlåt för dålig uppdatering, men har verkligen haft fullt upp hela dagen! drog till köping runt halv elva för att hämta mina glasögon! kanske skönt nu måste jag säga. kanske inte ser fullt normal ut, men gud så skönt de är! drog iaf till robin efter de, och kom hem med tio bussen.

sängen känns mer lockande än någonsin, så ska faktiskt krypa ner snart! är trött som ett as, och har 1000 saker att göra imorgon: slå in de sista julklapparna, fixa pepparkakshus, städa, pynta med tomtar, även pynta julgranen m.m. godnatt mina fina vänner! vi hörs imorgon :)

                       

i'm dreaming of a white christmas


med tanke på vad jag har innanför pannbenet, så är de faktiskt helt okej! men bara kämpa bort dom där g:na tills i sommar:-)

JULLOOOOOOOOOOV

schools out

sticker snart till skolan för sista gången de här året. visst, ska dit ikväll för avslutning, men de räknas inte! de ska bli så jäkla skönt med lov. att få sova ut, vakna när man vill, hitta på massa saker man inte kan göra när man har skolan! åååh, bara tanken gör mig galet lycklig!!

"disney should make a hairless princess, so that little girls with cancer can feel beautiful too."

fullt upp, all day

rubriken säger allt! hade pysseldag i skolan, kollade film och spelade även spel. efter de tog jag en sväng in till stan för att ÄNTLIGEN handla klart alla julklappar. dom är handlade och de känns grymt. hoppas bara att allting blir bra... direkt efter köping stack jag till krykan. tacomys och sunes julmys! (återigen, jag är inte kristen!!) kanon.

känns skönt att alla skriver på facebook "julloooooov"... not. själv har man en dag kvar att gå upp. men går från 8-10 tio imorgon, sen skolavslutning klockan sex. så ska faktiskt inte klaga! ska även hinna med att klippa mig imorgon, oops. va tror ni att de blir?  kort/långt?




julklappsrim är inget för mig.

slog just in lite julklappar, och jag kan ju konstatera att jag inte är världsbäst på't. men vafan gör de? dom kommer ju ändå gå sönder om cirkus 5 dagar :) nu ropar sängen på mig, dags att slagga! puss

fredag den 13?

vilken JÄVLA dag. ingenting gick som jag ville..handlade varken julklapp till robin eller morfar.blir tokig på detta! sen hittar jag bara ett linne som de förhoppningsvis blir att ha på avslutningen. men inte nog med det, tror du inte att tåghelvetet är föresten med 40 (!!) minuter. så fanny kommer på den "smarta" idéen att vi tar bussen till köping istället..blev som hon sa och missade bussen till KOLSVA med fem minuter... nu är jag iaf hemma och ska börja slå in lite julklappar! herregud, vill bara lägga mig i sängen och sovaaaaaaa!

                                                     tur att godis/dricka/chips finns som underhållning..

julavslutning och shopping

dags att krypa till kojs snart.. skolan imorgon, men de gör faktiskt ingenting. om cirkus två dagar går jag på jullov och allting känns toppen. får bara hoppas att betygen är lika toppen...

imorgon direkt efter skolan drar jag till västerås med fanny för att inhandla de sista julklapparna och även försöka hitta något att ha på mig på julavslutningen. myspys!

skyll dig själv, folk vill gärna lära känna dig.



såhär kommer min kväll se ut! bara ha de allmänt mysigt helt alone. ska även försöka slita mig från dessa underbara saker och kolla finalen mellan norge och frankrike i handboll! just nu är livet på topp! även julafton om 6 (!!) dagar. helt sjukt vad tiden går fort!

when a girl thinks about her future with her boyfriend, it's normal. but when a boy thinks about his future with his girlfriend, he's serious.

i know it’s gonna take some time, but i’ve got to admit that the thought has crossed my mind




to get it right

mjukiskläderna är på. musiken dunkar ur högtalarna (ingen julmusik för min del). de ska städas, slå in julklappar, baka rocky road (som förövrigt är VÄRLDENS godaste julgodis) och bara ha en allmänt skön hemmasöndag! uppdaterar er senare mina fina!

                  

someone like you

robin drog för cirkus 30 minuter sen. själv sitter jag i sängen med mamma och kollar så mycket bättre. annars vet jag inte vad som händer, ska nog bara vara hemma och ta de lungt ikväll. kan vara skönt de med, eller vad säger ni?
imorgon är de dags för träning. måste hinna slå in lite julklappar någon dag också, även åka till västerås för att hitta något att ha på mig på julavslutningen..!

good enough

inga förslag till present - tack för hjälpen...!

annars då? stack med ett gäng tjejer till moa för att umgås. en liten william va där, så jäkla söt + pratade värsta göteborska. göölligt! en femåring pratandes i timmar och sju tjejer som ligger asgarvande i en liten säng gjorde min kväll. tack underbaraste!
nu blir de sängen för mig, imorgon inväntar jag robin! myspys. puss

julklapp, pojkvän, julafton, nästa lördag?

skulle behöva er hjälp! va sjutton ska jag köpa till min pojkvän i julklapp?? alla förslag är bra! börjar få lite panik, eftersom att julafton är redan nästa lördag(??)
pleaseeeee help me!

+++++++++++

hemma och matteprovet gick ju, hm....SKIT! tur att de inte går på årets betyg! annars va väl skolan helt okej, ganska meningslöst att ens gå dit eftersom att man inte gör någonting på någon lektion..
annars då? ska höra med malin om hon vill hänga med ut och lämna salami/kakor som vi sålt... toppen med lite sällskap :)

blanda inte ihop min personlighet med min attityd, personligheten beror på mig, attityden beror på dig.

.

let go

drog till skolan idag, trots att jag va spyfärdig HELA morgonen. fy, fett äckligt de va.. annars mår jag bättre idag! tror nog de kan vara på grund av mina vänner osv. ni är bäst!

har lunch efter svenskan (standardplatsen igen) och sen har jag antagligen ett oförberätt prov i matten.. kommer gå käpprätt åt helvete! men tur att de inte går på höstterminens betyg! tack o hej - leverpastej :)

NYÅRSLÖFTE

jag brukar aldrig ha ett nyårslöfte i vanliga fall, men i år ska jag faktiskt ha ett! (får dock se om de fungerar)

nyårslöftet: jag ska ta hand om mig och mitt liv! varse sig de handlar om vad jag äter, hur jag tränar eller hur jag mår överhuvudtaget. och nej - jag säger inte att jag är tjock, men jag är inte smal heller. men när jag säger att jag ska tänka på vad jag äter så handlar de inte om min figur. de handlar om hur jag mår inombords. visst, självklart kommer jag käka godis, chips, dricka cola, donken, kebab osv, men inte lika mycket. ganska på helger? jag vill kunna vara nöjd med mig. men för att jag skulle kunna uppnå detta så behöver jag mina vänners hjälp. med både tränings -och ätfronten!

                                                                         no more candy

håkan hellström - fortfarande så jävla bra!


Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Håkan Hellström – För En Lång Lång Tid
Håkan Hellström – Tro Och Tvivel
Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din
Håkan Hellström – En Midsommarnattsdröm
Håkan Hellström – Kom Igen Lena!
Håkan Hellström – Ramlar

----

alla vill till himmelen men ingen vill dö

drog till skolan och gjorde kemiprovet.. de gick väl sådär! tror fan jag fick feber i skolan också. kanon, verkligen!!
annars då? jag lämnade in de sista idag - och nians hösttermin (när de gäller arbeten) är helt klar! fyfan, känslan går inte att beskriva. nu kan man äntligen andas igen!

nu förtjänar några avsnitt av andra avenyn, eftersom jag inte har något annat att göra ;)

                     

har sagt de förut, och jag säger det igen - bilder kommer!

hemma idag igen.. men verkar som att min kemilärare inte sätter något betyg på mig om jag inte hinner göra provet innan den här dagen är slut, så måste antagligen försöka gå på svenskan och göra provet! kommer gå skit så kan ju lika gärna skita i att plugga, eftersom att de kommer bli samma reslutat ändå - IG :) puss

om ni kollar på en, kommer ni vilja kolla på alla. bra hela bunten!

jag hoppas att du vet, att du har tjatat ut dig lite

blir nog att stanna hemma imorgon med..fan då! imorse kändes de bra, men nu är febern tillbaka! röv. ska bara försöka klura ut hur lärarna ska kunna få mina grejer innan imorgoneftermiddag :) ahrå, de ska jag nog fixa! annars ska jag snart krypa till kojs och kanske kolla one tree hill! puss

if you can't love me now, don't love me later

hmm....mamma & pappa?

de kommer fler bilder sen, har inga nuuu

stannade hemma idag med. känner mig iaf lite bättre idag, så de är skönt!
idag måste jag jobba som fan. ska skriva klart sofrågorna, sen rita klart min parafas och försöka plugga lite på kemin. känns kanske onödigt om jag inte ska till skolan imorgon..men vafan, lite kunskap skadar ju inte ;)? (ironin där)

+++

twilight visas på 5:an. såklart man sitter och kollar!

broken hearted


inte den nyaste bilden kanske..
Robyn – Time Machine
Taio Cruz – Tattoo
T-Pain feat. Ne-Yo – Turn All The Lights On
RJ – U Know It Ain't Love (feat. Pitbull) - David May Edit
Sergey Lazarev – Electric Touch
Spencer & Hill & Nadia Ali – Believe It - Radio Edit
Carlprit – 1234 - Edit
Labrinth feat.Tinie Tempah – Earthquake - Radio Edit

i need you. here. right now.

har då inte kommit någonstans med mitt pluggande..fan då! måste sätta igång ju.
med ett huvud som sprängs snart, fryser och svettas om vart annat + en one tree hill box som är såååå mycket mer intressant, så måste jag sätta igång! fan vad skönt att de är jullov snart! men varför i helvete skjuter jag alltid upp allting till sista minuten??

vi är kungar i världen

att vara sjuk suger..hinner inte med någonting. man är ju inte direkt taggad på att börja plugga när man ligger med feber? nejdu. men ska försöka göra klart min bok i engelskan och sen göra klart so:n som jag inte gjorde klart igår.. har även prov i kemi imorgon och betygen sätts på torsdag, kommer antagligen gå ut med ett ig i kemi eftersom att jag aldrig kan tänka mig att jag kommer gå till skolan imorogn! kanon, livet leker!!

på mackornas underbara ställe

sitter just nu i byhålan och försöker göra lite so. men de går inte så vidare bra eftersom att alla ungar ska ha saker hela tiden! men just nu är de lungt och jag ska försöka göra klart de. har även bara en bokrecension i engelskan och en parafras i bilden kvar. känns verkligen som att de är jullov snart!! skööööönt

you're my heaven

träningen gick bra och även mötet. nu ska jag snart duscha och sen krypa ner i sängen. skit ont i både halsen och huvudet..förbannade syn och förkylning!!

imorgon sitter jag även i byhålan och säljer mackor och passar småungar som ska ha pingisracket, bollar, juice, mackor serverat. men bättre de än att sitta på lektion! ye, you name it!
sitter på min gamla dator.haha, vadå fjortis man var..hehehhehe

day four

4. något jag älskar - muuuuuusik

wish you were here

tjohoo! fanny, jag och moa drog till stan lite spontant för att kolla bio. blev filmen en dag, och jag kan säga en sak - de var vi och pensionärerna..inte direkt bra film, så inget jag rekomenderar!

iaf drog fanny nyss, eftersom att hon skulle till västerås..själv ska man försöka göra någon nytta. kanske tjäna lite pengar eftersom att jag aldrig kommer ha råd med julklappar annars, kanon!! annars har jag möte med laget halv fyra och sen direkt efter blir de träning! men vi höres och synes :)

listen to what people say when they're mad, that's when the truth comes out.

kom hem från ica för ett tag sen, gick ganska fort eftersom jag hade becca som sällskap. vann också ett packet en...........kaffekokare typ! den bästa julklappen jag har fått någonsin..typ! försöker lura av pappa lite pengar så att han köper den så jag får pengar istället. ganska så bra deal, enligt mig!

annars kommer fanny runt sex och de blir en sleepover. för länge sen, så de blir roligt :) uppdaterar senare mina vänner!

this is the night

jajamensan! lördag idag. och fyfan vad jag njuter! helg kan vara bland de bästa som finns..den som är mindre roligt är väl att jag ska stå och sälja lotter på ica för att vissa ungar inte orkar sälja sina egna lotter...åh, blir så irriterad! så jag ska liksom kämpa extra för att hjälpa alla andra som är lata och inte orkar själva?fy.
annars då? vet faktiskt inte vad jag ska göra ikväll. kanske träffar moa ett tag om hon mår bättre? missar att åka och kolla på dm för att stå på ica. men kom igen nu brudar, och vinn skiten!

a goal in life should be to help people. and if you can't help them, then atleast don't hurt them.

echo

GODNATT GOTT FOLK!  

grattis till amanda fondell föresten. de gjorde du bra!

homemade

fick hem mina "skålar" jag gjorde på praoen idag.perfekt julklapp till farmor & mormor. dom kan ju alltid ställa dom längst in i skåpet om dom inte duger!

man glömmer aldrig en kk

fick våra klasströjor idag! gaanska sköna och allmänt härliga va dom!

man glömmer aldrig en Klass Kamrat

in your head, mohombi

gissa vad jag har nu? ni som gissade svenska - 3 poäng till er!
en dag har aldrig gått såhär långsamt.. men bara matte kvar! sen tar jag helg. idoltittande med robin och kanske handbollstittande står på mitt schema idag. imorgon ska jag sitta och sälja lotter med rebecca på ica, men mer om de imorgon! uppdaterar er senare mina vänner :)

hur kan ett gott skratt förlänga livet när tiden går så fort när man har roligt?

day three - igång igen

3. en av de viktigaste personerna i mitt liv
jag har många viktiga personer i mitt liv - min familj, mina vänner, min pojkvän, min släkt mm. men jag har en vän som har funnits där ända sen 3-5:an - malin jakobsson.
- malin är en sån vän som är bra på alla sätt. verkligen alla! för henne kan jag berätta allt. allt mellan att jag behöver hjälp med läxor, behöver sällskap till ica eller att prata om dendär hemlisen jag inte har vågat att snacka med någon annan om. jag vet att hon är tillgänglig dygnet runt. att hon alltid kommer att stå vid min sida oavsätt vad. jag vet även att jag inte behöver vara orolig om jag inte träffar henne precis varje dag, varje helg, varje sekund. hon är en såndär sällsynt vän som de absolut inte finns många av. men jag har turen att ha en bästavän som är snäll, omtänksam, sjuktrolig, underbar, pratglad osvosv. jag kan sitta här och skriva ner en hel berättelse om hur mycket du betyder för mig, men jag slår vad om att hälften redan har slutat läsa vid dehär laget, så jag ska sluta. de jag ville komma fram till var att du är världens bästa och jag älskar dig till månen och tillbaka, 1000gånger om.♥

everynight i'll be

blir inget gym idag (tar de imorgon istället). för idag är de ju sverige-kroatien på två! handboll för er som undrar. och de får man inte missa..typ?
har inte gjort något vettigt idag känns de som..men ska försöka läsa engelskaboken eftersom den inte finns på film, blir så irriterad!!

jag hade dig en gång, men ville ha dig flera

sitter på svenskan och som vanligt gör jag ingenting.. känns som de är min standardplats att blogga på? skoldagen har gått rätt fort för att vara torsdag. ska gymma med mia idag igen och sen försöka bli klar med grammatiken i svenskan. även läsa lite i engelskaboken och sen kolla på filmen om jag hinner! men uppdaterar er senare mina fina :)

run the show

att träffa louise var underbart som alla gånger. har alltid kul med dig vännen! träning gick väl helt okej och har även hunnit duscha! nu ska jag krypa ner i sängen med min älskade engelskabok. yes, ni hörde rätt! jag LÄSER faktiskt en bok. ett plus i kanten måste ju vara att den är engelsk? applåder!

my dependence

kebabtallriken fick stå för underhållningen på min tretimmars-håltimme. de satt fint! har även hunnit med att dryga grymt mycket med våran vikarie i tyska. herregud, inte garva så mycket på länge!
nu blir de grammatik i svenska och sen drar jag och träffar min saknade louise! efter de blir de träning. fullt upp helt enkelt :) uppdaterar er senare!
håriga ben och de ser ut som jag har en kuk... men vafan, saknar sommaren redan!!

7 december, 2011

har en liten extra musiklektion med hela klass nu direkt på morgonen, toppen... sen elevråd! lång håltimme idag också..suger ganska hårt, men vi får helt enkelt se vem som står för underhållningen :)

gammal låt, men är kär - igen.



If I had the moment
I'd capture that moment
You would be right here next to me
If I had the secret,
The secret to your love
I would place the treasure beneath my heart
Lock it all up,
And throw away the key
I would never give it up
Cause I was just a fool,
A fool for you
When I loved you so childishly

And I want it all back
I want it all, I want it all,
I want it all back
I want it all back,
I want it all, I want it all
Girl I want it all
You never miss a good thing 'til it's gone,
I want it all, now I want it all (back)

If there is a green light
And it starts to turn yellow
Pedal to the floor,
Cause I know your heart is turning red,
If I had the minutes, I would turn 'em into hours
And make love to your mind not your body instead
I was just a fool, a fool for you
That didn’t know what I had until I lost you
Every single moment
That you’re not here
It's evident to me that everything just seems so clear

And I want it all back
I want it all, I want it all, I want it all back
I want it all back, I want it all, I want it all
Girl I want it all
You never miss a good thing 'til it's gone,
I want it all, now I want it all.

Now everything isn’t everything
If everything, everything isn’t with you
And I want it all back
I want it all, I want it all, I want it all back
I want it all back, I want it all, I want it all
Girl I want it all
You never miss a good thing 'til it's gone,
I want it all, now I want it all.
Now I want it all back
Now I want it all back
Now I want it all back

give me wings and i could fly'

drog till kryrkan direkt efter skolan (å nej, jag är INTE kristen), och kom hem för cirkus 30 minuter sen. nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. kanske försöka göra klart svenska-grammatiken och sen läsa något i engelskaboken..de jag nämde sist, de om engelskan, tror jag att jag skiter i och letar efter filmen istället! vem fan orkar läsa en engelskabok på cirkus 35853853 sidor? not me.

you want to take this slow

svenska nurå. gör ingenting som vanligt.. men får nog igen de lite senare när jag sitter med allt i sista minuten HEMMA. jag får helt enkelt skylla på mig :)

wow, look @ this awesome shit-

words by me

amanda fondell - idol 2011?

amen hallå?! hon måste ju bara vinna. annars blir jag ännu mer besviken på svenska folket! släng dig i väggen robin. detta är tjejen med talangen med stort T!
Amanda Fondell – All This Way

finner inga ord..

bodybuilder

de snöar och jag har varit vid gymmet! nu är man lagom nöjd över sig själv! nu blir det snart mat, sedan handboll på tv samt plugga kemi! livet leker gott folk..... men de struntar jag i. jag har gått med ett leende på läpparna hela dagen så jag ska inte klaga:D

kiss the stars

drar över till min underbara vän för alldeles för mycket snack. behöver henne mer än någonsin just nu! see you latero!

my favorite kind of pain is in my stomach, when my friends make me laugh to hard.♥

be right back

har varit väldigt dålig stämning i bloggen på senaste tiden. och jag säger förlåt för de! men allting är väldigt jobbigt just nu.. dom närmsta vet vad, och de är de enda som behöver veta! jag är snart uppe på fötter igen. så håll ut. i'm back before you can blink!

#"%"/""(¤&¤"/

så jävla lack på vissa människor..att dom ska förstöra mitt liv ännu mera, tacktack!! och ni ska vara dom som står närmast. fuck shit! en enkel jävla fittsak.

people say "everything happens for a reason" - so when i punch you in your face, remember i had a reason!

glasögonorm va ordet

va hos optikerna idag och jag fick hem två par glasögon...eller fått hem och fått hem, men jag har beställt! ett par för att ha på lektionerna, och ett par hemma när jag sitter vid datan/läser. japp, så nu blir jag glasögonorm! kanon! eller hur va de???
RSS 2.0