MONA LISA

usch fy och blä! känns som att bloggerska inte är mitt "yrke" om man kan kalla de yrke.. min uppdatering är verkligen sämst och har inte hittat viljan än heller, men ska försöka blogga så mycket som jag orkar,kan och har tid med! låter de bra?
idag var jag iallafall te västerås och hittade då bikini, lite smink och ett par tights typ. & sedan hittade vi mycket konstiga människor påvägen.. bara moa,jennie och rebecca som fattar tror jag! imorgon äre valborg!

Dag 4: Något jag älskar.


alltid, alltid världens bästa serie!!fyfan vad jag älskar detta!

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

eftersom att jag glömde lägga upp denna igår så får de bli två idag istället :)
och nu hade jag inte bild på alla, men ni vet vilka ni är:*



lite sent kanske...

..men dagen är faktiskt inte slut än, GLAD PÅSK och GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!

Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.



Dag 1: Facebook profil bild.

för lite (troligvis) roligare inlägg

Dag 1: Facebook profil bild.
Dag 2: Ett kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild. (skype)
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild du vet.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon

all the things she said

 
idag är det en sån här tråkig dag..städardagen! har städat hela huset tillsammans med min bror + rensat i min garderob. duktigt chey här! och nu ska jag snart käka lite lunch,eftersom att jag har glömt bort de totalt.hihi

senare blir det att träna och nästa vecka börjar vi träna ute!snacka om lättnad, såå mycket roligare att spela fotboll utomhus än inomhus och snart börjar serien också!!fyfan vad kul de ska bli.
ps. ni behöver ju inte mobba bilden för mycket, tack!

håkan hellström

ni som gillar håkan hellström, subscribe den här listan. de bästa låtarna han har gjort, enligt mig! han och lars winnerbäck måste vara sveriges bästa artister! åhh

+ + + +

                   

man måste dö några gånger innan man kan leva

tänkte börja blogga lite igen, men då måste ni samarbete med mig! som ni säkert förstår och har läst, så tycker vi som bloggar de är roligare med kommentarar. de spelar ingen roll om de är en fråga eller bara "jaha, vad roligt" eller något, för då syns de att ni har läst och är intresserade av vad jag skriver, okej? ni är bäst, kom ihåg de!

bagare nästa?

          
nejnej, ni kan ta det lungt, ska inte bli bagare! inte direkt yrket för en som mig, jag gör allting någonting som gör att den förstör kakan, visst de smaker gudomligt men ser ut om en typ, ehm.. soptipp kanske?

bakade idag (som ni kanske förstår?) med fanny, blev två kakor! kanon, och sen träffade jag lollo ett litet tag på kvällskvisten. klockan tio sitter jag bänkad framför off the map, ett sånt program missar man inte!

water for elephants

   

   

   

  
grym film! ett måste för alla människor. sorlig, hemsk, romatiskt, rolig. allt i en film, de kan ju inte bli annat än bra? och sen att robert pattinson är med gör ju inte filmen sämre. ETT MÅSTE HELT ENKELT, så köp en biljett och gå och de sen, helt klart värd pengarna!

--

bloggen kommer ligga nere ett tag, de är personligen så kommer inte skriva något om de. vi hörs sen

konfirmationsläger - rättvik - 2011

























we are going down

hejsan allesammans! det var ett tag sen vi sågs..eller jag skrev.jag lägger in lite inlägg lite då och då när jag har något roligt att skriva, annars blir det bara massa ointressanta inlägg istället för få men intressanta inlägg?är det lungt för er? bra

sitter just nu och pluggar lite geografi,prov på norden ni vet!och det är inte diret intressant,men måste göras..
tänkte lägga upp bilder från helgen snart, är det någon utav er som vill se dom? det får ni iallafall. over and out

you're all i want, your all i need, you're everything, everything.

en sån jäkla fin låt. lova mig att ni lyssnar HELA låten, den blir bättre och bättre ju längre in i låten i kommer, ni kommer inte ångra er!

ett måste

  

bästa på länge

första är bäst



gammal goding

the sound of you and me

   
tjohoooo allesammans! hur mår ni? jag mår fintfint förutom att jag är lite trött..men annars så.
körkampen va väl helt okej trotsallt, malma vann inte men dom va bra ändå! drog till donken med tjejerna efter och där hände de ju grejer, från att en i kassen inte kan räkna till att vi får gammal mat och frågar om vi kan få ny, tror bara att tjejerna som var med förstår hur sjukt de va.
iaf match idag, inte riktigt taggad för att stå och jag MÅSTE plugga religion innan jag drar, och de suger hårt att jag har alla mina papper i malins mapp.. KUUUUL!

körkampen

    
tänkte ha en myskväll med godis och tv:n ikväll men ändrade planer. drar till "stor"staden för att heja på malma som sjunger i körkampen mellan tre skolor. drar dit med dom bästa och hoppas på en toppenkväll, HEJA MALMA!!!

you don't know

   
snart drar jag och louise ut på äventyr. eller okej, vi ska kolla på fotboll men aa, vi kan ju lossas att vi ska på äventyr ;-) långkalsongerna är på och mössan med. vet att jag inte är världens bästa bloggare just nu, men efter regn kommer ju sol, eller vad är de man brukar säga? :-)

RSS 2.0