16/3

har lite bråttom så det får bli ett snbbt inlägg!
hår i skolan till kvart i två och förhoppningsvis kommer robin då men är inte säkert! uppdaterar i allafall så fort jag kan! pussar

http://mmajaellvin.blogg.se/

ny blogg och hela köret!! vore ju jäääkligt schysst om ni fortsatte att följa mig på den istället. vill inte förlora mina 50 underbara läsare p.g.a att jag bara bytte blogg! så följ mig gärna där:) puss, ni är bäst!!
http://mmajaellvin.blogg.se/

lösen eller inte..?

bloggen kommer förmodligen att få en annan design och hela skiten om ett par dagar. inte bestämt mig om jag ska sätta lösen på bloggen eller inte.. men de lär ni ju iaf märka!! så om de är lösen på bloggen så har jag inte slutat blogga utan bara ändrar bloggen lite:-)

5 mars, 2012

skolan va segare än någonsin idag känns de som.. va sjutton? väntar bara på påsklovet nu!! kom nuuuuuu.
annars då? är trött på allt som har med kormosomer att göra, så jag kryper ner i soffan med något gott och kollar på film tekniken och svenskan.. skolan tar död på mig, seriöst!!

you can't hear me anymore.

malin&malin kom hit runt åtta för att kolla wallander. mysigt!! dom stack nyss och jag ska snart hoppa ner i sängen. skolan väntar imorgon och jag har aldrig varit så otaggad. JAG.VILL.VERKLIGEN.INTE!! åååh. ångesten jag har nu.. fuck skola, sommarlov snart??
G O D N A T T

"life is not about waiting for the storm to pass, it's about learing who to dance in the rain.."

shoppade loss på gina tricot.

de ska även finnas med ett par orangetrosor också.
+ att linnet är helvit, de ser värsta konstigt ut på bilden men den är heltvit iaf!

feat justin bieber.

Far East Movement – Live My Life

söndagshumorN

ändrade planer...

.. sticker till krykan istället klockan tre. är nå biståndscafé som jag helt glömt bort! missar även träningen.. surt, men that's life antar jag. vet inte när jag kommer hem men runt halv sju-sju skulle jag tro. ska försöka hinna med några tidsinställda. är ju syldig er de efter min kassa uppdatering!:)

åh, fuck..

4 mars, 2012 - grymt snygg brud på bilden.

blev inte att sova halva dagen.. har träningsvärk i exakt varje kroppsdel så kan varken gå, sitta eller ligga. kul liv!!
annars då? har träning vid halv fem. före de blir det nog lite plugg gjort, ska även hinna med att städa mitt rum - behövligt!!

mycket text - få bilder..

glest med uppdatering idag, skäms på mig!! men hade träning 11 till halv ett, direkt efter de stack jag till krillan där herrarna mötte hed. kolsva vann med 5-1(?). direkt efter de stack jag till robin där jag tillbringade min kväll. sen sista timmen kom även madeleine och william dit. alltid roligt! nu ska jag krypa ner i min säng och läsa skvallertidning. ska även sova bort halva dagen imorgon eftersom de är sista dagen på sportlovet. hallå? vart sjutton tog lovet vägen?!

GODNATT.

.

LIL WAYNE

Lil Wayne – Like Bosses

vadå coola drickor ba?!


torsdag - fredag.


bild sen dagens shoppingtur fikapaus.
torsdag; pluggade, tränade och myste med robin hela kvällen! han sov även här.
fredag; vaknade brevid min älskling vid kvart i tio, var bara att gå upp och fixa mig. åkte med elvabussen till stan och sedan vidare till västerås. blev försenat lite grann för de var tydligen någon som lagt sig framför nått tåg.. läskigt värre!! kom hem med lite trosor, en ny tröja, ett nytt linne och en sportbh. visar allt lite senare, if you guys want to see?
nu kollar jag tv oså med mamma & pappa. blir bara en vanlig slappkväll ikväll. skönt de med:) återkommer!!

be right back.

dålig uppdatering på senaste tiden, återkommer snart vad jag har gjort osvosv!! nu; käääk!!

kan ju vara världens roligaste spel!!

#""=%"#%=#"

råkade radera ALLA bilder på min data.. smått sur man är nuråå. helvete!! ska försöka fixa tillbaka alla annars går jag och hänger mig. tack och adjöö!

never look back.

vädret gör mig på sååå bra humör. satt ute i solen i en timme ungefär och gud så varm och skönt de är. helt otroligt!! våren borde väl vara här nu, right?
nu ska jag iaf börja med uppgifterna jag skulle göra. skulle även vara bra om jag satte igång att jobba lite i matteboken också. ni hör ju själva - ligger ju bara liiiiite efter i skolan...

1 mars - snart våååår

att jag har vaknat före 10 hela lovet irriterar mig så fruktansvärt.. men är skönt på ett sätt också. hmm!
annars då? vaknade typ nyss och ska snart gå upp och käka frukost! ska även försöka hinna skriva klart grejerna jag skrev igår innan robin kommer hit!
RSS 2.0