filmer ni bara måste se om ni inte redan har sätt dom

      
       

john tucker must die - när skolans tre snyggaste tjejer upptäcker att john tucker har bedragit dem allihopa bestämmer de sig för att hämnas ordentligen. nu ska tucker tvingast ändra på sig - annars kommer de att förvandla honom från skolans cooling till skolans skämt! kommer den fantastika trion verkligen lyckas göra om denne evige player till en seriös pojkvän..

she's the man -
violas fotbollslag ska läggas ned och vad gör man då när man bara MÅSTE spela fotboll? viola sätter på sig en peruk och tejpar det som mest avslöjar hennes kvinnliga former och blir meddetsamma en kopia av sin tvillingbror sebastian! hon dribblar sig in i pojklaget, men det blir snabbt komplikationer när hon förälskar sig i sin nya lagkamrat duke..

step up ett - snyggen tyler gage är en rebell för fel sida av baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare. han är utanför men utstrålar självförtroende vilket för att den vackra balettdansösen nora clark får upp ögonen för hans talang för street dans. nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen, medan tyler söker en väg till ett bättre liv. de kommer från skilda världar men när deras öden samanlänkas slår det gnistror om dem.. både på och utanför dansgolvet!

step up två - step up två är uppföljaren på step up ett. denna film handlar om en tjej vid namn andie som har det svårt och lägger ner all sin tid på dans för det är de hon är bra på. andie struntar i skolan och är ute och dansar. hon är med i ett crew kallat 410 som inte direkt följer lagarna. men då hon bor hos sin fostermor efter hennes mammas död sätter hon ett ultimatum. antingen slutar hon slösa sin danstalang på att tävlingsdansa på olika klubbar och satsar på att söka till maryland school of the art eller så får hon flytta från staden. det är svårt att komma in på den skolan bara dom mest erfarna för en chans och nu måste andie verkligen visa vad hon går för.

a walk to remember - var gång våren kommer till north carolina, tänker landon carter tillbaka på sin gymnasietid och på jamie sullivan. landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra jamie. men när landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för pojksreck, möter han jamie på hennes egna villkor. deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.

dear john - kan man vara ihop även om man är var för sig? ett slumpartat möte leder till en oskyldig flirt och på bara två veckor är john tyree handlöst förälskad i savannah. men john är yrkessoldat och kallas snart till ännu en av världens många krishärdar. kan ett förhållande bestå när papper och penna ersätter fysisk kontakt? kommer kärleken att överleva?

raise your voice - terri har rösten och utseendet. men det är hon långt ifrån ensam om. frågan är om hon har det där lilla extra, det som gör hela skillnaden mellan medelmåtta och superstjärna. första steget mot stjärnorna blir en sommarkurs på musikskolan i LA. här formas morgondagens stjärnor, men för de som vill lyckas är konkurrensen stenhård.

the last song - tonårstjejen ronnie och hennes frånvarande far som försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av den enda sak de fortfarande har gemensamt - musiken.
kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0